Φίλε γίνε Αναστόπουλος για δύο ώρες, αντέχεις;

Τα σπορ είναι ενδιαφέροντα και ο κόσμος τα ακολουθεί γιατί αποτελούνται από ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Θαυμάζεις τα αθλητικά επιτεύγματα ενός (ή πολλών) αθλητή (αθλητών), τα διευθύνουν εκπαιδευμένοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και τα χρηματοδοτούν πλούσιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Γύρω – γύρω ΑΝΘΡΩΠΟΙ λοιπόν και στη μέση μια μπάλα και δύο καλάθια (όσον αφορά το μπάσκετ). Σε μια κοινωνία ΑΝΘΡΩΠΩΝ πρώτα έρχεται ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, μετά ακολουθούν όλα τα υπόλοιπα. Στο ελληνικό μπάσκετ, ωστόσο, αποδεδειγμένα, πρώτα έρχεται η νίκη και ποιος τον έχει μεγαλύτερο. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ έπεται!

Όλα αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες το αποδεικνύουν

αυτό περίτρανα. Και ποιος φταίει για όλο αυτό; Όλοι. Όλοι όμως! Πάμε να το δούμε καρέ – καρέ και θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ.

Ο Ολυμπιακός επισήμως έχει χαρακτηρίσει ανεπιθύμητους τρεις διαιτητές (τρεις ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ). Όσο αυτοί έμεναν μακριά όλα καλά. Ο Παναθηναϊκός πήγε στην ΚΕΔ και απαίτησε να τηρηθούν οι νόμοι και αυτοί να μην μένουν μακριά. Η ΚΕΔ ενέδωσε στην πίεση και όρισε έναν από αυτούς τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ να πάει εκεί που έχει χαρακτηριστεί ανεπιθύμητος. Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια, ενώ αρχικά είχε πει, πως με αυτό τον ΑΝΘΡΩΠΟ δεν θα παίζει, ανακοινώνει (χωρίς να ξεκαθαρίσει αν θα παίξει) πως το γήπεδο θα ανοίξει και όποιος θέλει με ένα ευρώ μπορεί να παραστεί.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού με όλα όσα έχουν συμβεί είναι εξαγριωμένος και ο συγκεκριμένος ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι κόκκινο πανί. Άρα αμά τη εμφανίση του μπορεί να γίνει το γήπεδο «αρένα» (Μπορεί υπάρχει ως πιθανότητα). Κι εκτός αυτού μαζί με τον «ανεπιθύμητο» θα είναι και δύο ακόμα διαιτητές ΑΝΘΡΩΠΟΙ που επίσης κινδυνεύουν, όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά γιατί φοράνε «γκρι».

Ρε πάτε καλά; Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΚΕΔ και φίλαθλοι βάζουν στο κέντρο τον Αναστόπουλο και παίζουν βελάκια. Δεν έχει σημασία ποιος θα πετύχει πρώτος την κόκκινη βούλα, αλλά παίζουν βελάκια με το κεφάλι του. Η γυναίκα του; Τα παιδιά του; Οι οικείοι του; Αυτούς ποιος τους έχει σκεφτεί; Για ένα μπάσκετ ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ στη σέντρα;

Κύριε Βασιλακόπουλε εκεί μέσα στη σπηλιά ακούσατε κάτι;

Κύριε Βασιλειάδη, ωραίες οι κουβέντες και οι ανακοινώσεις. Γίνεστε Αναστόπουλος για δυο ώρες στο ΣΕΦ, να δω κάτι;

Η ευθύνη δική μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα