Φιλ Φόντεν: Το next best thing της Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να έχει τη δυνατότητα να αγοράζει τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές και να εμπλουτίζει το δυναμικό της με παίκτες μεγάλης αξίας, προσβλέπει όμως και στην ανάπτυξη των ακαδημιών της με στόχο στο άμεσο μέλλον να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα, ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της.

Ένα όνομα που πρέπει να συγκρατήσουμε γιατί θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα στην Ευρώπη, είναι ο Φιλ Φόντεν. Μάλιστα οι «πολίτες» σκοπεύουν να υπογράψουν με τον παίκτη μακροχρόνιο συμβόλαιο όταν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια, τον Μάιο.

Οι συνομιλίες
δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, αλλά οι διοικούντες φαίνονται αποφασισμένοι να κρατήσουν στη Σίτι αυτό το μεγάλο ταλέντο.
Μάλιστα και ο Πεπ Γκουαρδιόλα φαίνεται να πιστεύει στις ικανότητες του νεαρού μέσου, γι΄αυτό ήδη του έχει δώσει τη δυνατότητα να φορέσει τη φανέλα της πρώτης ομάδας εφέτος, σε 6 παιχνίδια.

Ο Φόντεν που γεννήθηκε στο Στόκπορτ ήταν μάλιστα στον πάγκο στη νίκη επί της Άρσεναλ στον τελικό του Λιγκ Καπ. Μάλιστα είναι δηλωμένος οπαδός της ομάδας και πήρε τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στο Παγκόσμιο Κύπελλο U17 που διεξήχθη τον περαμένο Οκτώβριο. Η Αγγλία κατέκτησε τον τίτλο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φόντεν που πέτυχε δύο γκολ στον τελικό με την Ισπανία.
Keywords
Τυχαία Θέματα