Φεύγει ο Ντε Χέα από την Γιουνάιτεντ;

Το συμβόλαιο του Ισπανού τερματοφύλακα Νταβίντ ντε Χέα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται το 2019 και ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε πως δεν νιώθει αισιόδοξος για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών!

Το θετικό για την Γιουνάιτεντ στην υπόθεση Ντε Χέα είναι υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του Ισπανού τερματοφύλακα που επιτρέπει στους "κόκκινους διάβολους" να ενεργοποιήσουν οψιόν επέκτασης συνεργασίας ως το καλοκαίρι του 2020!
Ο Ζοζέ Μουρίνιο πάντως δήλωσε απαισιόδοξος για το θέμα : "Αν η ομάδα θέλει να κάνει βήματα μπροστά και όχι πίσω, φυσικά είναι σημαντικό να κρατήσει τον Νταβίντ. Εγώ δεν νιώθω ιδιαίτερα αισιόδοξος πάντως."

Από την πλευρά του ο Ισπανός τερματοφύλακας δήλωσε στο SkySports : "Πρέπει να είσαι αφοσιωμένος σε αυτό που έχει σημασία. Σημασία έχει η ομάδα και πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στο να παίρνουμε νίκες αντί για συμβόλαια ή οτιδήποτε άλλο μας αποσπά την προσοχή. Σημασία έχει το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει χρόνος να σκέφτομαι ασήμαντα πράγματα. Πρέπει να σκέφτομαι τους βαθμούς που διεκδικούμε και ότι πρέπει να νικάμε για να πηγαίνουμε καλά."
Keywords
Τυχαία Θέματα