Ποτσετίνο: «Από τους καλύτερους στον κόσμο ο Γιορίς»

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο έσπευσε να σταθεί στο πλευρό του Ούγκο Γιορίς, σχετικά με την κριτική που δέχεται, μετά την ισοπαλία 2-2 της Τότεναμ με την Αϊντχόφεν, στην Ολλανδία. Ο Αργεντινός τεχνικός υπογράμμισε πως ο Γάλλος τερματοφύλακας είναι από τους καλύτερους στον κόσμο.

Αρχικά, ο Ποτσετίνο τόνισε: «Στο ποδόσφαιρο μπορείς να είσαι καλός, άλλες φορές όχι τόσο καλός, αλλά για μένα ο Ούγκο είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Ήταν ο άνθρωπος του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ λίγες μέρες πριν
από την αναμέτρηση με την Αϊντχόβεν, αλλά δεν είναι ένοχος για το αποτέλεσμα κόντρα στους Ολλανδούς. Για μένα δεν ήταν αποβολή, αλλά στο τέλος ήρθαμε ισόπαλοι και αυτό δυσκολεύει πολύ την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του Champions League».

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός τεχνικός συμπλήρωσε: «Ήταν πολύ καλός. Απλά είναι απογοητευμένος όπως όλη η ομάδα γιατί νομίζω ότι αξίζαμε περισσότερα σε αυτό το παιχνίδι. Αλλά ο Ούγκο είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς, είναι ο αρχηγός μας και δεν έχω καμία αμφιβολία γι 'αυτόν».
Keywords
Τυχαία Θέματα