Φερστάπεν: “Τα όρια στην Αυστρία ήταν ένα ανέκδοτο”

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Μαξ Φερστάπεν για τις παραβιάσεις των ορίων πίστας. Σύμφωνα με τον Ολλανδό παγκόσμιο πρωταθλητή, ο οποίος δεν ήταν και ιδιαίτερα χαρούμενος με τις αποφάσεις των Διευθυντών Αγώνων κατά τη διάρκεια του Grand Prix στην Αυστρία. Μάλιστα στις δηλώσεις του υπογράμμισε ότι είναι εύκολο να λες μείνε εντός ορίων, αλλά δεν είναι.

“Δεν εξαρτάται τελείως από τον Διευθυντή Αγώνα, νομίζω πως πρέπει να γίνει δουλειά μαζί με τους οδηγούς αντί να κρατάς μία συγκεκριμένη θέση και

να γίνεται εγωιστής. Θέλουμε να το κάνουμε καλύτερο για όλους, όχι μόνο για τους εαυτούς μας. Εμείς οι οδηγοί κάνουμε αρκετές συζητήσεις και στα περισσότερα θέματα συμφωνούμε. Αλλά τα όρια πίστας στην Αυστρία ήταν ένα ανέκδοτο. Όχι μόνο στη Formula 1 αλλά και στη Formula 2 και στη Formula 3. Είναι πολύ εύκολο να λες σε κάποιον “μείνε εντός ορίων”. Ακούγεται πολύ εύκολο αλλά δεν είναι”, δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής και στη συνέχεια πρότεινε μια λύση για τη συγκεκριμένη κατάσταση:

“Ας βάλουν έναν τοίχο ή χώμα στις εξόδους των στροφών. Νομίζω πως είναι πολύ καλό γιατί αν βγεις εκτός γραμμής, τιμωρείς τον εαυτό σου. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κάνουμε καλύτερα. Αυτό το θέμα δημιουργεί μία κακή εικόνα για το σπορ”.

Keywords
Τυχαία Θέματα