Τιούνε για Νάρεϊ: “Η επιθυμία του παίκτη να αλλάξει περιβάλλον είναι εμφανής” (pic)

Το θέμα του Κάλεντ Νάρεϊ, εκλεκτού του ΠΑΟΚ τις πτέρυγες της επίθεσης, παραμένει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για τη Φορτούνα Ντίσελντορφ κι όχι μόνον για τον “Δικέφαλο”.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας “bild.de”, οι συντάκτες του εν λόγω άρθρου αναφέρουν “ανοικτά”: “Αν κι ο Κάλεντ Νάρεϊ (27) ήταν ο καλύτερος του Ντίσελντορφ την περασμένη σεζόν με 8 γκολ

και 15 ασίστ, τώρα όμως θέλει απλώς να φύγει και να μεταπηδήσει στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης“.

Και συνεχίζει: “Πιο πρόσφατα, ο Νάρεϊ έκανε απεργία, δεν ήθελε να παίξει στο 1-5 στην πρόβα τζενεράλε εναντίον της Τβέντε επειδή οι σκέψεις του ήταν ήδη στην Ελλάδα“. Και συνεχίζει παραθέτοντας τις σκέψεις του τεχνικού της ομάδας, Ντάνιελ Τιούνε: “Δεν έχω δεύτερες σκέψεις για τον Νάρεϊ. Τα πάντα έχουν ξεκαθαριστεί μαζί μου. Η επιθυμία του παίκτη να αλλάξει περιβάλλον είναι εμφανής. Ξέρω πως νιώθει. Προσφέρει στην ομάδα του και δε δίνει την αίσθηση ότι απεργεί ή αρνείται να εργαστεί“.

Κι ολοκληρώνει ο συντάκτης του κειμένου αναφέροντας πως ο 47χρονος τεχνικός της γερμανικής ομάδας αποδέχεται την τάση φυγής του ποδοσφαιριστή του, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στην Αϊντχόφεν, ταυτόχρονα όμως ρίχνει γέφυρες συνεργασίας σημειώνοντας: “Θα ήμουν χαρούμενος αν έμενε εδώ”.

Keywords
Τυχαία Θέματα