Φερστάπεν: «Χαρούμενος με την πρώτη θέση, κυρίως όμως με 1-2 της Red Bull»

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής της σεζόν 2022, Μαξ Φερστάπεν είναι χαρούμενος με την 8η pole position, όμως περισσότερο ικανοποιημένος είναι με το 1-2 της Red Bull. Ο 25χρονος Ολλανδός σχολίασε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και το απρόοπτο που συνέβη με το μονοθέσιο και την επανεκκίνηση του συστήματος.

«Πριν την πρώτη προσπάθεια στο Q3 τρόμαξα, γιατί όλα έσβησαν στο μονοθέσιο και χρειάστηκε

να κάνω επανεκκίνηση στο σύστημα! Στη συνέχεια όμως όλα εξελίχθηκαν καλά. Είμαι χαρούμενος με την πρώτη θέση, κυρίως όμως για το ότι η ομάδα βρίσκεται στο 1-2 του grid», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν μία διαδικασία κατατακτηρίων που είχε τα πάνω και τα κάτω της. Άρχισα καλά, αλλά το Q2 ήταν λίγο προβληματικό. Ειλικρινά δεν γνωρίζω το λόγο, δεν μπορούσα να βρω πρόσφυση. Στο Q3 όμως όλα έμοιαζαν φυσιολογικά αμέσως μετά».

Τελός συμπλήρωσε για την στρατηγική στον αγώνα της Κυριακής (20/11) αλλά και τον Σέρχιο Πέρες: «Μπορεί ο στόχος να είναι να κερδίσουμε τον αγώνα, θέλουμε όμως και ο Πέρες να τερματίσει στη 2η θέση του πρωταθλήματος. Οπότε οι κατατακτήριες αυτές είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα ενόψει του αγώνα. Περιμένω μία καλή μάχη την Κυριακή, στην οποία θα λάβουμε μέρος και με τα δύο μονοθέσιά μας. Και έτσι μπορούμε να εφαρμόσουμε τη στρατηγική μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα