Παναθηναϊκός: Συμφωνία Ερασιτέχνη-ΠΑΕ για Βοτανικό

Παναθηναϊκός: Συμφωνία Ερασιτέχνη-ΠΑΕ για ΒοτανικόosinteliΤρί, 02/09/2021 - 20:55

Αίσιο τέλος είχαν οι νέες επαφές του Ερασιτέχνη με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αναφορικά με το θέμα του γηπέδου στον Βοτανικό, καθώς επήλθε συμφωνία για τη διμερή τους σύμβαση. 

Στις αρχικές συζητήσεις των δύο πλευρών είχε διαπιστωθεί μεγάλο χάσμα και

το τελευταίο διάστημα οι επαφές είχαν "παγώσει". Μετά από πιέσεις όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, ωστόσο, Ερασιτέχνης και ΠΑΕ ξεκίνησαν εκ νέου συζητήσεις για το θέμα και τελικά κατέληξαν σε συμφωνία. 

Η "πράσινη" ΠΑΕ προσέφερε ετήσιο ενοίκιο της τάξης των 500.000 ευρώ, κάτι που έκανε δεκτό η "μάνα του λόχου", ωστόσο τα έσοδα για τον Ερασιτέχνη όχι μόνο δεν σταματούν εκεί, αλλά μπορούν να φτάσουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ. 

Και αυτό διότι στη συμφωνία των δύο πλευρών συμπεριλαμβάνονται το ποσό από την κάρτα φιλάθλου (10 ευρώ για κάθε φίλαθλο), 50 ευρώ από κάθε νέο εισιτήριο διαρκείας, καθώς και 10% από τα κέρδη επί των εισιτηρίων βάσει νόμου. Επιπλέον ο Ερασιτέχνης απαλλάσσεται από τα έξοδα συντήρησης των εγκαταστάσεων, τα οποία θα επιβαρύνουν την ΠΑΕ. 

Πλέον, αυτό που απομένει είναι να επικυρωθεί η διμερής σύμβαση ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη και εν συνεχεία στη Γ.Σ. να εγκριθούν οι συμφωνίες που έχει συνάψει η διοίκηση του σωματείου για την Διπλή Ανάπλαση.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Αίσιο τέλος είχαν οι νέες επαφές του Ερασιτέχνη με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αναφορικά με το θέμα του γηπέδου στον Βοτανικό, καθώς επήλθε συμφωνία για τη διμερή τους σύμβαση. 

Article publish on Τρί, 02/09/2021 - 20:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα