Φενέρμπαχτσε: Αυτό είπε ο Μπαρτζώκας στον Μπόλντγουιν

Ο παίκτης της Φενέρμπαχτσε τόνισε πως ο Έλληνας κόουτς του τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» τον αγαπάνε για το buzzer beater στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Χαρακτηριστικά, ο Μπόλντγουιν δήλωσε στο «Amerikanos24»: «Μου είπε ότι “Οι άνθρωποι στον Ολυμπιακό σε αγαπάνε, σε αγαπάμε για αυτό που έκανες

στον Παναθηναϊκό”. Έχουμε μια κανονική σχέση. Είναι ένας από τους πρώτους μου προπονητές στην Ευρώπη, πριν από επτά χρόνια, πριν ξεκινήσει ο covid. Είναι πάντα ωραίο να τον βλέπω και να βλέπω την επιτυχία που έχει τα τελευταία επτά χρόνια. Ξέρω ότι όταν μπήκα και έπαιξα πριν επτά χρόνια, όταν η ομάδα ήταν μια καταστροφή εκείνη την εποχή, όταν ήρθε εκείνος όλα άλλαξαν, και από τότε όλα έχουν αλλάξει».

Επίσης, αναφέρθηκε και στη «μάχη» για το φετινό βραβείο του MVP τονίζοντας: «Είμαι επτά χρόνια στην Ευρώπη. Πάντα μου έλεγαν ότι αν είσαι στην καλύτερη ομάδα θα πρέπει να θεωρείσαι MVP. Αυτή τη στιγμή είμαι εγώ. Ο Βεζένκοφ διανύει μια πολύ καλή σεζόν, ο Χόρτον-Τάκερ το ίδιο. Και οι τρεις μας είμαστε υποψήφιοι για το βραβείο κατά τη γνώμη μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φενέρμπαχτσε, Αυτό, Μπαρτζώκας, Μπόλντγουιν,fenerbachtse, afto, bartzokas, bolntgouin