Φαν Ντάικ: "O Κλοπ θα φέρει επιτυχίες στο σύλλογο"

Η μετακίνηση του στη Λίβερπουλ αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία της Λίβερπουλ, αλλά του ποδοσφαίρου γενικότερα. Η Λίβερπουλ έβγαλε από τα ταμεία της περίπου 75 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσει τον 26χρονο από την Σαουθάμπτον, οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι η πίεση ήταν μεγάλη για τον Φαν Ντάικ, που έπρεπε να αποδείξει ότι άξιζε τα χρήματα που δαπάνησε η ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Όπως λέει και ο ίδιος ο Ολλανδός, χρειάστηκε χρόνο για να προσαρμοστεί στον υψηλό ρυθμό και το πιεστικό στιλ παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει στη Λίβερπουλ, ο
Γιούργκεν Κλοπ .
"Αρχίζω να συνηθίζω στο πώς παίζουμε", δήλωσε 26χρονος αμυντικός. "Η ένταση του παιχνιδιού μας είναι πολύ υψηλότερη από ό, τι ήμουν συνηθισμένος. Κάθε μέρα εδώ είναι δύσκολη, δουλεύουμε πολύ σκληρά, τρέχουμε πολύ και υπάρχει μεγάλη διαφορά, έπρεπε να δίνω μεγάλη ένταση στο παιχνίδι μου".

Η Λίβερπουλ είναι τρίτη στην Πρέμιερ Λιγκ, δύο πόντους πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πέτυχε μεγάλη νίκη στην Πορτογαλία επί της Πόρτο με 5-0 στο πρώτο παιχνίδι του Champions League για τους «16» της διοργάνωσης.

"Ήρθα εδώ για να έχω επιτυχίες", δήλωσε ο Φαν Ντάικ.
"Έκανα την επιλογή να έρθω στη Λίβερπουλ, μου αρέσουν οι οπαδοί, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ακόμη και στα εκτός έδρας παιχνίδια., Η ποιότητα που έχουμε στην ομάδα μας είναι απίστευτη. "Ο Κλοπ είναι πολύ καλός προπονητής και ένας καταπληκτικός τύπος. Πολλά από τα χαρακτηριστικά που θέλει να μας περάσει στο παιχνίδι μας θα φέρουν καλά πράγματα στο μέλλον για τον σύλλογο".
Keywords
Τυχαία Θέματα