Φαν Χάαλ: «Καθοριστικός ο Γκάκπο, δεν πίστευα ότι θα χάναμε»

Η Ολλανδία νίκησε στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου τη Σενεγάλη με 2-0 και ο Λουίς Φαν Χάαλ υποστήριξε με δηλώσεις του ότι η ομάδα του δε θα έχανε. Παράλληλα ο ομοσπονδιακός τεχνικός ισχυρίστηκε ότι ο Κόντι Γκάκπο και ο γκολκίπερ Άντριες Νόπερτ ήταν οι πολυτιμότεροι ποδοσφαιριστές στο ματς.

«Δεν πίστευα ότι θα χάναμε. Με τη συμβολή του Ντεπάι περίμενα ότι θα σκοράραμε κάποια στιγμή. Είναι ένας παίκτης που μπορεί ακόμα να κάνει τη διαφορά. Τον βάλαμε να παίξει για πάνω από τριάντα λεπτά κι αυτό το είχαμε συμφωνήσει εκ των προτέρων. Πρέπει

τον προστατέψουμε από τα προβλήματα τραυματισμών που είχα. Φυσικά θα θέλει να παίξει εναντίον του Ισημερινού την Παρασκευή.

Νομίζω ότι ο Κόντι Γκάκπο ήταν επίσης καθοριστικός. Είναι εύστροφος και επιδέξιος επιθετικός. Η Σενεγάλη είχε τρεις ευκαιρίες, αλλά έχουμε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα με πολύ καλό συγχρονισμό. Έκανε εξαιρετική δουλειά.

Συνολικά δεν παίξαμε καλά. Τους δώσαμε την ευκαιρία να σκοράρουν όταν χάναμε την μπάλα, ώστε να γίνουν επικίνδυνοι στην αντεπίθεση. Όταν ήμασταν συμπαγείς με την μπάλα, δεν είχαν πραγματικά καμία ευκαιρία», είπε ο Φαν Χάαλ για το παιχνίδι της πρεμιέρας της Ολλανδίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα