Φαλ: «Μεγάλο παιχνίδι με τη Ρεάλ, να παίξουμε καλή άμυνα»

Μεγάλο παιχνίδι η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης (19/10, 21:45, NS), δήλωσε ο Μουσταφά Φαλ. Ο μπασκεμπολίστας των «ερυθρόλευκων» σχολίασε στον Δημήτρη Καρύδα και την μονομαχία που θα έχει με τον Έντι Ταβάρες στο παρκέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Θα είναι μεγάλο παιχνίδι,

όπως είναι έτσι κι αλλιώς κάθε αγώνας στην Euroleague. Σίγουρα η Ρεάλ είναι μεγάλη ομάδα, παίζουμε στην έδρα της και θα είναι δύσκολο. Εμείς, όμως, θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε σκληρά, να παίξουμε καλή άμυνα, να παίξουμε μη εγωϊστικό μπάσκετ και θα δούμε τι θα γίνει»

Για τον Ταβάρες και την μεταξύ τους μονομαχία: «Είναι μεγάλος παίκτης. Ένας από τους καλύτερους στην Eurolague. Είναι πολύ ψηλός, πολύ έξυπνος, καταλαβαίνει το μπάσκετ και σίγουρα θα είναι δύσκολο matchup. Εγώ θα το αντιμετωπίσω, όμως, όπως κάθε άλλο ματς. Δεν χρειάζομαι εξτρά κίνητρο. Κάθε ματς είναι μεγάλο ματς, η Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολη και θα είμαι συγκεντρωμένος όπως πάντα».

Για τον εκτός έδρας αγώνα με την Μπασκόνια που θα ακολουθήσει αυτόν με την Ρεάλ:«Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε την Μπασκόνια, ούτε κάποια άλλη ομάδα. Θα το σκεφτούμε μετά την αναμέτρηση με την Ρεάλ».

Keywords
Τυχαία Θέματα