Εξελίξεις στον Κολωνό: Τουλάχιστον άλλα 10-15 άτομα “δείχνει” η 12χρονη – Τι κατέθεσε στις αρχές

Τουλάχιστον 10-15 άνδρες επιπλέον, βίασαν την 12χρονη θύμα βιασμού και μαστροπείας του Ηλία Μίχου, σύμφωνα με την 6η κατάθεσή της στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Οι περισσότεροι από αυτούς, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, φέρεται να είναι αλλοδαποί, σύμφωνα με την νέα κατάθεση της 12χρονης. Έδωσε κάποια μικρά ονόματα αυτών των ατόμων, κάποιες γενικές πληροφορίες, μικρές λεπτομέρειες παρουσιαστικού και οχημάτων, πως της είχαν κλείσει τα

ραντεβού, από πού την πήραν και που την πήγαν για να την βιάσουν.

Συμπλήρωσε επίσης ότι ο Ηλίας Μίχος την πίεζε να εκπορνευτεί με δύο “πλούσιους”, εύρωστους οικονομικά άνδρες προκειμένου να έχει μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές, ωστόσο η 12χρονη αρνήθηκε, ενώ δεν θυμάται τα ονόματα που της ανέφερε ο κατηγορούμενος βιαστής και μαστροπός της, που επιχειρούσε να της κλείσει αυτές τις συναντήσεις βιασμού της.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί θα επιχειρήσουν αυτές τις πληροφορίες να τις συνδυάσουν με στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει στην πορεία των ερευνών της υπόθεσης, προκειμένου να εντοπίσουν και άλλους βιαστές του άτυχου κοριτσιού, χωρίς να αποκλείουν εξελίξεις και νέες συλλήψεις.

Την παραγγελία για κατάθεση της 12χρονης έδωσε η ανακρίτρια που έχει χρεωθεί την υπόθεση μετά από αίτημα των δικηγόρων της ανήλικης.

Το αίτημα έγινε δεκτό και προχθές κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μετέβησαν σε περιοχή της επαρχίας που διαμένει το κοριτσάκι με συγγενείς της και το μετέφεραν στα γραφεία του 8ου ορόφου της ΓΑΔΑ όπου βρίσκεται το Ανηλίκων για να δώσει την νέα κατάθεσή της.

Αν και υπήρχε η δυνατότητα κατάθεσης της 12χρονης στις δομές του υπουργείου Δικαιοσύνης στο “Σπίτι του Παιδιού” από ειδικούς ψυχολόγους, αποφασίστηκε να μεταβεί και πάλι στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, καθώς είχε αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους αξιωματικούς και παιδοψυχολόγους της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Σημειώνεται πως το προηγούμενο χρονικό διάστημα η 12χρονη μαζί με την θεία της είχαν καταγγείλει τρία περιστατικά επιθέσεων και εκφοβισμού του ανήλικου κοριτσιού. Για την επίθεση άγνωστου κουκουλοφόρου μέσα στο σπίτι που διαμένει ο ιατροδικαστής που την εξέτασε είχε διαπιστώσει ελαφρές εκδορές από μυτερό λεπτό αντικείμενο και όχι τραύματα που προέρχονται από μαχαίρι κατά την απώθηση του δράστη.

Αναφορικά με το δεύτερο συμβάν που αφορούσε επίθεση με στόχο το δωμάτιο της ανήλικης, οι αρχές διαπίστωσαν ότι η πέτρα που εκτόξευσε ο άγνωστος δράστης στο μπαλκόνι ήταν βάρους 2,5 κιλών και όπως εκτιμάται δύσκολα θα μπορούσε να φτάσει στο σημείο. Παράλληλα, οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν κάποιο σπασμένο τζάμι στη μπαλκονόπορτα.

Οι αρχές προχώρησαν σε προσαγωγή ατόμου που φέρεται να κινούταν ύποπτα απέναντι από το σπίτι της 12χρονης, όμως, όπως διαπιστώθηκε, ήταν υπεύθυνος φύλακας ξενοδοχείου, ο οποίος έβγαινε ανά μία ώρα για να ελέγξει με φακό τον εξωτερικό χώρο. Όσον αφορά στο επεισόδιο με τη χειρονομία σιωπής που έγινε λίγες ημέρες πριν στον αδερφό της ανήλικης, όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, δεν έχει καταγγελθεί ποτέ στις αρχές.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα