Έξαλλος ο Βιντάλ! Αφαίρεσαν το όνομα του από γήπεδο στη Χιλή!

Μετά από απόφαση της δημοτικής αρχής του Σαν Χοακίν της Χιλής, αφαιρέθηκε η ταμπέλα που υπήρχε στο γήπεδο της πόλης με το όνομα του Αρτούρο Βιντάλ. Η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε την… έκρηξη του Χιλιανού σταρ, ο οποίος άσκησε έντονη κριτική στο δήμο της γενέτειρας του για την συγκεκριμένη κίνηση.

“Πάντα χρησιμοποιούσαν το όνομα για να κερδίζουν μπόνους και συνεχώς έβαζαν εμπόδια στην ακαδημία μου, η οποία χρησιμοποιούσε το γήπεδο.

Μας χρέωναν για να παίξουμε, για να προπονηθούμε… Έπρεπε να πληρώνουμε για όλα όσα κάναμε στο γήπεδο. Θυμώνω γιατί τους άφησα να χρησιμοποιούν το όνομα μου, χωρίς να τους ζητήσω τίποτα. Απλά λίγο χώρο στο γήπεδο για να προπονούνται τα παιδιά του Σαν Χοακίν”, δήλωσε σχετικά με το θέμα ο Αρτούρο Βιντάλ.

epa09319528 Chile’s Arturo Vidal reacts during the Copa America 2021 quarterfinals soccer match between Brazil and Chile at the Nilton Santos Olympic Stadium in Rio de Janeiro, Brazil, 02 July 2021. EPA/Andre Coelho ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ο δήμαρχος του Σαν Χοακίν, Κριστόμπαλ Λάρα απάντησε στον σταρ της Ίντερ, αναφέροντας ότι: “το γήπεδο δεν είχε το όνομα του Αρτούρο Βιντάλ. Απλά είχε μπει το όνομα του στην είσοδο και τώρα αφαιρέθηκε. Το γήπεδο κατασκευάστηκε με χρήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, επομένως ανήκει στην κοινότητα”.

Η πινακίδα με το όνομα του Βιντάλ, είχε μπει στο γήπεδο του Σαν Χοακίν το 2016, μετά την back to back κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα από την Εθνική Χιλής και σε ένα διάστημα που ο Βιντάλ ήταν ο ποδοσφαιρικός ήρωας στη χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα