Το Σάββατο στο Matchday LIVE o Φαν΄τ Σχιπ απαντά σε όλα!

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ ανακοίνωσε την αποστολή ενόψει των αναμετρήσεων με Ισπανία και Κόσοβο. Πρόκειται για την τελευταία αποστολή της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του Κατάρ με την Εθνική ομάδα να διατηρεί ακόμα κάποιες μαθηματικές ελπίδες για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον όμιλο.

Ο Ολλανδός τεχνικός, το Σάββατο θα βρεθεί στην εκπομπή της NOVA “Matchday LIVE” και θα αναλύσει τις σκέψεις του για τα δύο τελευταία ματς, θα εξηγήσει ποια είναι τα κριτήρια για τις κλήσεις του σε κάθε αποστολή, θα μιλήσει για

τα δύο του χρόνια στην ομάδα αλλά και το μέλλον της “γαλανόλευκης” και του ίδιου μετά τα ματς με Ισπανία και Κόσοβο.

Ο ίδιος έχει εκφραστεί ανοιχτά υπέρ της παραμονής του στο τιμόνι της Εθνικής Ελλάδος, αλλά για την ώρα δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια του. Έχουν υπάρξει μόνο κάποιες φιλολογικές συζητήσεις, μιας και το συμβόλαιό του τελειώνει τον Νοέμβριο, αλλά αυτές δεν έχουν μετουσιωθεί ακόμα σε πρόταση από πλευράς Ομοσπονδίας. Όλα αυτά θα τεθούν στη συζήτηση που θα έχει ο Ολλανδός τεχνικός με τον Αποστόλη Λάμπο στο Matchday LIVΕ του Σαββάτου.

Η εκπομπή αρχίζει στις 16:00 με όλα τα LIVE παιχνίδια των καναλιών Novasports Λεπτό προς Λεπτό και φυσικά με τον Τζον Φαν΄τ Σχιπ προσκεκλημένο. Ο Ολλανδός τεχνικός που βάζει πάντα ψηλά τον πήχυ, δε χάνει την αισιοδοξία του παρότι ρεαλιστικά οι ελπίδες πρόκρισης της Εθνικής μας ομάδας είναι λιγοστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα