Ευρωλίγκα – FIBA: Λύστε το θέμα γιατί θα εκτεθείτε

Ευρωλίγκα και FIBA παίζουν τάβλι με την κοινή νοημοσύνη και βάζουν στη μέση μιας άνευ λόγου κοκορομαχίας: Παίκτες, προπονητές, συλλόγους και ανθρώπους από το κορυφαίο επίπεδο του σπορ στην Ευρώπη.

Μέχρι το τέλος της επόμενης τελικής φάσης του παγκοσμίου, τον επόμενο Οκτώβρη χονδρικά όλα αυτά πρέπει να μείνουν πίσω και οι όποιες διαφορές πρέπει να μπουν στην άκρη. Ο “κακός” Μπερτομέου (που φυσικά κι εκείνος μόνο λάθος επιλογές είχε κάνει στο συγκεκριμένο

θέμα) δεν είναι πλέον σε κέντρο λήψης αποφάσεων, ενώ η FIBA από την δική της πλευρά οφείλει με τους νέους επικεφαλής των απέναντι να βρει λύση.

Το πρόβλημα πλέον και για τους δύο διοργανωτές είναι πως όλο και περισσότεροι παίκτες από το υψηλότερο επίπεδο της Ευρωλίγκας θέλουν να παίζουν με τις Εθνικές τους ομάδες, ενώ στο… κόλπο πια είναι και προπονητές από το πάνω ράφι που έχουν διπλό συμβόλαιο με ομάδες της Ευρωλίγκας, αλλά και με διάφορες φιλόδοξες ομοσπονδίες.

Ο κόσμος με τη συμμετοχή του στα γήπεδα των παραθύρων έδειξε πως όχι απλά γουστάρει τα ομοσπονδιακά του συγκροτήματα, αλλά είναι και φανατικός με αυτά σε βαθμό να γίνεται sold out στα περισσότερα γήπεδα που έπαιξαν Εθνικές ομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα