Έβερτον: Οι επεμβάσεις του Πίκφορντ στο “Ολντ Τράφορντ”

Είναι ο βασικός τερματοφύλκας της Έβερτον και πρώτη επιλογή του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για την ενδεκάδα της Εθνικής ομδας της Αγγλίας. Ο Τζόρνταν Πίκφορντ διανύει στα 29 του χρόνια την καλύτερη στιγμή της καριέρας του, απολαμβάνοντας τους καρπούς της δουλειάς του με την Εθνική ομάδα, αγωνιώντας παράλληλα για την έκβαση της εφετινής μάχης με τον σύλλογο στον οποίο αγωνίζεται.

Η Έβερτον ισοβαθμεί με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στους 27 βαθμούς και είξανι ακριβώς στο όριο του υποβιβασμού. Η μάχη της παραμονής θα διαρκέσει όπως όλα δείχνουν μέχρι

το τέλος, με πολλούς ενφδιαφερόμενους και την αγωνία στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Πίκφορντ αποτελεί το καλύτερο όπλο του συλλόγου για να αποφύγει τον υποβιβασμό για πρώτη φορά στην ιστορία του μετά το 1951! Στην πρόσφατη αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάστηκε να κάνει μια σειρά εξαιρετικών επεμβάσεων, αρχικά για να κρατήσει το μηδέν στα πρώτα λεπτά και στη συνέχεια για να μην επιτρέψει στη Γιουνάιτεντ να φτάσει αρκετά υψηλά τον δείκτη του σκορ.

Στο παρακάτω βίντεο σας θυμίζουμε όσα σπουδαία έκανε στο «Ολντ Τράφορντ» ο πιο φορμαρισμένος Άγγλος τερματοφύλακας των τελευταίων ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα