Έβερτον-Νιούκαστλ 0-2: Επέστρεψε στις νίκες (vid)

Έβερτον-Νιούκαστλ 0-2: Επέστρεψε στις νίκες (vid)gliorisΣάβ, 01/30/2021 - 16:28

Να διακόψει το αρνητικό σερί των εννέα αγώνων χωρίς νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ επιθυμούσε η Νιούκαστλ κατά την επίσκεψη της στο Γκούντισον Παρκ, ωστόσο η Έβερτον που είχε μόλις μία ήττα στα τελευταία οκτώ, δεν αποτελούσε τον ιδανικότερο αντίπαλο σε αυτή την επιδίωξη. 

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, παρότι οι δύο ομάδες είχαν ρυθμό κι επιθετική διάθεση στο παιχνίδι τους. Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο 45λεπτο

ανήκε στους φιλοξενούμενους με τον Γουίλσον να υποχρεώνει σε μεγάλη επέμβαση τον Πίκφορντ.  Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων όμως δε μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στη φάση του 73ου λεπτού, όταν και πάλι ο Καλούμ Γουίλσον ήταν πρωταγωνιστής για να βάλει την ομάδα του με κεφαλιά μπροστά στο σκορ.

Ήταν ο ίδιος ποδοσφαιριστής στις καθυστερήσεις που σφράγισε τη νίκη της ομάδας του Στηβ Μπρους σημειώνοντας το δέκατο τέρμα του φέτος στην αντεπίθεση μετά από ασίστ του Λιούις. 

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Everton - Ποδόσφαιρο Newcastle United - Ποδόσφαιρο Off Off glioris Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Everton ΑΓΓΛΙΑ Με τον Καλούμ Γουίλσον να πετυχαίνει δύο γκολ η Νιούκαστλ επικράτησε με σκορ 2-0 της Έβερτον κι επέστρεψε στις νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 9 ματς Article publish on Σάβ, 01/30/2021 - 16:28 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα