Έβερτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Ανατροπή με την υπογραφή του ρέκορντμαν Ρονάλντο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη στο «Γκούντισον Παρκ», παρότι το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με καλούς οιωνούς. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έβγαλαν αμέσως αντίδραση και ολοκλήρωσαν την ανατροπή με τον ρέκορντμαν Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών που φτάνει τα 700 τέρματα σε συλλογικό επίπεδο!

Τα «ζαχαρωτά» άρχισαν ιδανικά το ματς με τον Άλεξ Ιβόμπι να πιάνει ένα καταπληκτικό σουτ και να κερδίζει τον Ντε Χεά στο 5ο λεπτό. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση με τον Άντονι να ισοφαρίζει στο 15′

σε 1-1 έπειτα από ασίστ του Άντονι Μαρσιάλ. Λίγο μετά την ασίστ, λίγο πριν το ημίωρο, ο Μαρσιάλ τραυματίστηκε και ο Έρικ Τεν Χαχ να επιστρατεύει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έλαβε μία όμορφη πάσα στο 44ο λεπτό από τον Κασεμίρο και δεν είχε πρόβλημα να τελειώσει την φάση για το 1-2. Αυτό ήταν το γκολ υπ’ αριθμόν 700 σε συλλογικό επίπεδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και η Γιουνάιτεντ κράτησε το υπέρ της προβάδισμα. Μάλιστα στο 81′ ο Μάρκους Ράσφορντ σκόραρε αλλά το VAR ακύρωσε το τέρμα για χέρι. Στο 90+1′ χρειάστηκε μία μεγάλη επέμβαση του Ντε Χέα στο σουτ του Τζέιμς Γκάρνερ, για να «κλειδωσει» η νίκη.

Με αυτή τη νίκη το σύνολο του Τεν Χαχ έφτασε τους 15 βαθμούς σε 8 ματς και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας στο -9 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ (24 βαθμούς). Η Έβερτον του Φρανκ Λάμπαρντ είναι 12η με 10 βαθμούς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Πέμπτη (13/10) την Ομόνοια για το Europa League και τρεις μέρες αργότερα (16/10, Κυριακή) την Νιουκάστλ για την Premier League. Από την άλλη η Έβερτον, που είδε το αήττητο σερί της να σταματά στους 6 αγώνες, θα ταξιδέψει στο Λονδίνο την ερχόμενη εβδομάδα για το εκτός έδρας ματς με την Τότεναμ (15/10).

Έβερτον: Πίκφορντ, Κόουλμαν (75′ Γκάρνερ), Κόουντι, Ταρκόφσκι, Μικολένκο, Ιγουόμπι, Γκέιγ (76′ Κάλβερτ-Λιούιν), Ονάνα, Γκόρντον (67′ ΜακΝίλ), Γκρέι, Μοπέι (84′ Ρονδόν)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελοφ, Μαρτίνες, Σο, Κασεμίρο, Έρικσεν (83′ ΜακΤόμινεϊ), Άντονι (90′ Βαράν), Φερνάντες, Ράσφορντ, Μαρσιάλ (29′ Ρονάλντο)

Keywords
Τυχαία Θέματα