Έβερτον-Γουέστ Χαμ 0-1: Πρωτοχρονιάτικο διπλό! (vid)

Έβερτον-Γουέστ Χαμ 0-1: Πρωτοχρονιάτικο διπλό! (vid)gvasilioΠαρ, 01/01/2021 - 21:30

Ποδαρικό με το δεξί και σπουδαία νίκη για τη Γουέστ Χαμ στο “Γκούντισον Πάρκ”, όπου επικράτησε 1-0 της Έβερτον με γκολ στο παρά τέσσερα! 

Η Έβερτον έψαχνε το “τρίποντο” για να εκκινήσει με το δεξί το 2021 και να μειώσει στον πόντο από την κορυφή και τη συμπολίτισσά της, Λίβερπουλ όμως η Γουέστ Χαμ της χάλασε τα

σχέδια.

Οι Λονδρέζοι με γκολ στο 86ο λεπτό από τον Τσέχο, Τόμας Σούτσεκ κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να φτάσουν τους 26 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την Έβερτον.

Οι συνθέσεις:

Έβερτον: Πίκφορντ – Κόουλμαν, Μίνα, Χολγκέιτ, Γκόντφρι – Ντουκουρέ, Ντέιβις – Μπερνάρντ (64' Ρούμπιο), Σίγκουρντσον (64' Γκόμες), Ριτσάρλισον – Καλβέρτ (79' Τοσούν).

Γουέστ Χαμ: Ράντολφ – Κουφάλ, Ντόουσον, Ογκμπόνα, Κρίσγουελ – Ράις, Σούτσεκ – Μπόουεν (73' Γιαρμολένκο), Μπενραμά, Φορνάλς (73' Λανσίνι), Αλέ (59' Αντόνιο).

 

 

 

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Everton - Ποδόσφαιρο West Ham - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Everton ΑΓΓΛΙΑ Ποδαρικό με το δεξί και σπουδαία νίκη για τη Γουέστ Χαμ στο “Γκούντισον Πάρκ”, όπου επικράτησε 1-0 της Έβερτον με γκολ στο παρά τέσσερα!  Article publish on Παρ, 01/01/2021 - 21:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα