Παναθηναϊκός: 100.000 ευρώ για το χορτάρι της Λεωφόρου

Παναθηναϊκός: 100.000 ευρώ για το χορτάρι της ΛεωφόρουntzouaniΠαρ, 01/01/2021 - 19:13

 

Ένα σημαντικό ποσό δαπάνησε η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να γίνουν οι εργασίες βελτίωσης του χλοοτάπητα του γηπέδου της Λεωφόρου

Οι Πράσινοι αρχικά ξόδεψαν περίπου 60.000 ευρώ για την αγορά του ειδικού μηχανήματος από την Ολλανδία, το

οποίο βοηθά στην καλύτερη φωτοσύνθεση του χλοοτάπητα και ουσιαστικά υποκαθιστά τον ήλιο στα... σκοτεινά - και προβληματικά - σημεία του γηπέδου. 

Το συγκεκριμένο μηχάνημα χρησιμοποιείται από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά club και κρίθηκε απαραίτητο από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να αγοραστεί, ώστε να μείνει στο σύλλογο και να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας όπου χρειαστεί. Είτε στο γήπεδο που αγωνίζεται, είτε στο προπονητικό κέντρο. 

Παράλληλα η διοίκηση του Παναθηναϊκού ενέκρινε και ένα ποσό που ξεπερνά τις 15.000 ευρώ για να αγοραστεί έτοιμος χλοοτάπητας από την Ιταλία, ο οποίος είναι πιο ανθεκτικός σε συνθήκες μικρότερης ηλιοφάνειας, ενώ με όλα τα υπόλοιπα έργα που έγιναν στη Λεωφόρο τα χρήματα που δαπανήθηκαν από τους Πράσινους για την προσωρινή (;) χρησιμοποίηση της Λεωφόρου ξεπέρασαν τις 100.000 ευρώ. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ένα σημαντικό ποσό δαπάνησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις εργασίες βελτίωσης στο χλοοτάπητα της Λεωφόρου. Article publish on Παρ, 01/01/2021 - 19:13 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα