Έβερτον: Φαν Ντε Μπέεκ και επίσημα! (vid)

Ο ποδοσφαιριστής το μεσημέρι της Δευτέρας πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και είχε απομείνει το τυπικό κομμάτι, αυτό δηλαδή των υπογραφών και των ανακοινώσεων. Το απόγευμα της ίδιας μέρας η Έβερτον ανακοίνωσε τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελούσε στόχο του νέου τεχνικού Φρανκ Λάμπαρντ.

Donny van de Beek is a Blue! pic.twitter.com/Aiv8PfFT3Z

Everton (@Everton) January 31, 2022

Ο παίκτης αποκτήθηκε με την

μορφή δανεισμού από την Μάντεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος της σεζόν και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την μετακίνηση αυτή.

“Είμαι χαρούμενος δε μπορώ να περιμένω να βοηθήσω την ομάδα. Είναι ένας πραγματικά σπουδαίος σύλλογος, υπάρχουν καλοί παίκτες εδώ και ήρθα να τους βοηθήσω ν΄ανέβουμε βαθμολογικά. Ελπίζω να φέρω τις ποδοσφαιρικές μου αρετές, τις πάσες μου και φυσικά να πετύχω γκολ. Είναι μεγάλο μέρος του παιχνιδιού μου να σκοράρω και να δίνω ασίστ και θα προσπαθήσω να το κάνω εδώ ξανά. Είχα μια θετική συνάντηση με το νέο προπονητή. Έχουμε τις ίδιες ιδέες για το ποδόσφαιρο και αυτό έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου. Τον είχα αντιμετωπίσει όταν ήμουν στην Άγιαξ και ήταν προπονητής της Τσέλσι έτσι με ξέρει ως παίκτη. Θεωρεί πως έχω ό, τι χρειάζεται για να βοηθήσω την ομάδα. Μπορώ να μάθω πολλά από αυτόν γιατί παίζαμε στην ίδια θέση. Θέλω να βελτιωθώ με την Έβερτον, υπάρχουν πάντα πράγματα που μπορούν να γίνουν καλύτερα και θα προσπαθώ καθημερινά”.

Welcome to Everton Football Club, @Donny_beek6!

Everton (@Everton) January 31, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα