Εuropa League: Πρόκριση για Γιουνάιτεντ, χαμένη ευκαιρία για Μίλαν

Εuropa League: Πρόκριση για Γιουνάιτεντ, χαμένη ευκαιρία για ΜίλανgdouskasΠέμ, 02/18/2021 - 21:50

Το σύνολο του Σόλσκερ δεν είχε προβλήματα με τους Βάσκους, με τον Μπρούνο Φερνάντες στο 27’ (κάκιστη στιγμή για την άμυνα της Σοσιεδάδ) και στο 57’ να ανοίγει το δρόμο της επιτυχίας, τον Ράσφορντ στο 65’ να σημειώνει το 0-3 και τον Τζέιμς στο 90’ να διαμορφώνει το τελικό 0-4 που μετατρέπει σε διαδικαστικό το δεύτερο αγώνα σε 7 βράδια.

Στο Βελιγράδι η Μίλαν προηγήθηκε του Ερυθρού Αστέρα στο 42’ με αυτογκόλ του Πάνκοφ,

ο Κάνκα με πέναλτι στο 52’ έφερε την αναμέτρηση στην ισορροπία, όμως από τα 11 μέτρα ο Ερναντέζ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους «ροσονέρι». Οι γηπεδούχοι έμειναν από το 78’ με 10 ποδοσφαιριστές, μετά την αποβολή του Ρόντιτς, ωστόσο βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν στο 90+3’ με τον Πάνκοφ, που πέτυχε γκολ κι αυτογκόλ στο ίδιο παιχνίδι, διαμορφώνοντας το 2-2!

Το μοναδικό παιχνίδι στη ζώνη των 19:55 που δεν είχε γκολ έγινε στην Πράγα, με τις Σλάβια και Λέστερ να μένουν στο μηδέν και να λύνουν τις διαφορές τους στο δεύτερο ματς. 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United - Ποδόσφαιρο Milan- Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United ΔΙΕΘΝΕΙΣ Από τον πρώτο αγώνα εξασφάλισε κατ’ ουσίαν την πρόκριση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16» του Europa League επικρατώντας με 4-0 στο Τορίνο της Σοσιεδάδ. Article publish on Πέμ, 02/18/2021 - 21:50 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα