Ετοιμάζουν φιέστα στο «Κλ. Βικελίδης»

Τηρουμένων των αναλογιών, η φετινή πορεία του ποδοσφαιρικού Άρη και η έξοδος της ομάδας στα ευρωπαϊκά κύπελλα της ερχόμενης περιόδου, είναι επιτυχία.

Στην «κιτρινόμαυρη οικογένεια» κανείς δεν πανηγυρίζει με την 5η θέση στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα, αλλά την Κυριακή ο κόσμος ετοιμάζεται να κατακλύσει τις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης» προκειμένου να χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές που έφεραν την ομάδα και πάλι στο προσκήνιο.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με τους υπόλοιπους συλλόγους της κορυφής, το μπάτζετ του Άρη ήταν κατά πολύ μικρότερο.

Παρ΄ όλα αυτά
η παρουσία των «κιτρινόμαυρων» ήταν κάτι περισσότερο από αξιοπρεπής, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Αυξημένη ζήτηση
Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Ξάνθη, παρουσιάζεται αυξημένη ζήτηση από την πλευρά του κόσμου και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ περισσότεροι από 15.000 αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν το απόγευμα της 5ης Μαϊου.

Αν μάλιστα βοηθήσει ο καιρός, δεν αποκλείεται ο αριθμός αυτός είναι μεγαλύτερος.
Ο Κόσμος ήταν από την πρώτη στιγμή κοντά στην ομάδα, ακόμη και στα δύσκολα.

Ακόμη και μετά από αποτυχημένα αποτελέσματα όπως στον αποκλεισμό από τον Εργοτέλη για το κύπελλο.

Μόνο τυχαίο δεν είναι λοιπόν ότι ο φετινός Άρης είναι τρίτος συνολικά σε εισιτήρια, έχοντας μπροστά του τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Οι φίλοι του Άρη είχαν χρόνια να ζήσουν την χαρά του να πηγαίνουν στο γήπεδο και να βλέπουν την ομάδα τους να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.

Είχαν χρόνια να ζήσουν την ομορφιά μιας καθαρά ποδοσφαιρικής συζήτησης και όχι βαρετές κουβέντες για τιμωρίες, υποβιβασμούς και… κάθε είδους απρόοπτα.

Οι φίλοι του Άρη, ξανάνιωσαν την ομορφιά του ποδοσφαίρου και αυτό είναι που θέλουν να απολαύσουν για τελευταία φορά φέτος.
Keywords
Τυχαία Θέματα