Διέρρευσε υλικό από το Borderlands 3

Ουπς.

Ένα βίντεο διάρκειας 26 δευτερολέπτων με καινούριο υλικό από το Borderlands 3 διέρρευσε νωρίτερα και όλοι έχουν πέσει με τα μούτρα προσπαθώντας να το ξεψαχνίσουν.

Το βίντεο αρχικά ανέβηκε από τον χρήστη vestan στο ResetEra και από τότε κυκλοφόρησε και σε άλλα forum. Η διαρροή οφείλετε στην Gearbox, η οποία σε δοκιμές που έκανε για το αυριανό πολύ σημαντικό event του παιχνιδιού, το ανέβασε στο Twitch για λίγο.

Αυτό το

λίγο όμως ήταν αρκετό για τον vestan. Αν και το κλιπ δίνει πολύ λίγες λεπτομέρειες για ό,τι αφορά το gameplay, υπάρχουν άλλες πληροφορίες οι οποίες μας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Καταρχάς τα όπλα αυτή τη φορά έχουν πολλαπλά firing modes τα οποία μπορούν να εναλλάσσονται εύκολα. Για πρώτη φορά λοιπόν κάνουν την εμφάνιση τους τα radiation elements.

Στο παιχνίδι έρχεται να προστεθεί και item score, το οποίο θυμίζει το power level του Destiny 2 και το gear score του The Division. Με αυτό θα μπορείτε αμέσως να καταλάβετε αν ένα νέο τμήμα του εξοπλισμού σας είναι καλύτερο ή όχι από κάποιο ήδη υπάρχον.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι εχθροί που απέχουν μόνο μερικά levels από το δικό σας δεν θα είναι τόσο δύσκολο να ηττηθούν αυτή τη φορά.

Στις αλλαγές που έχουν γίνει στο παιχνίδι έρχεται να προστεθεί και η νέα φωνή του Claptrap. Ο ηθοποιός που είχε δανείσει τη φωνή του στο ρομπότ δεν εργάζεται πλέον για τη Gearbox. Στο κλιπ μπορείτε να ακούσετε και τον αντικαταστάτη του, Jim Foronda.

Όπως ίσως θα γνωρίζετε η Gearbox ετοιμάζεται για ένα πολύ μεγάλο event το οποίο θα λάβει χώρα αύριο στις οκτώ το πρωί. Μέχρι τότε όμως ρίξτε μια ματιά στις νέες πληροφορίες που μας αποκάλυψε το Twitter για το παιχνίδι καθώς επίσης και τις αλλαγές που θα έχει το loot του Borderlands 3.

IGN Greece Μοναδική ευκαιρία για όσους δουν το Gameplay Reveal Event του Borderlands 3 Ο Randy Pitchford τα 'χώνει' μέσω Twitter Όταν το Twitter μας δίνει νέες λεπτομέρειες για το Borderlands 3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα