Ετοιμάζει νέα πρόταση η "Μπάρτσα" για Κουτίνιο

Τι και αν η Λίβερπουλ, δεν έχει λάβει ακόμη νέα πρόταση από τη Μπαρτσελόνα για τον Κουτίνιο. Στην ισπανία, εξακολουθούν ν` αναφέρουν πως οι Καταλανοί, έχουν καταθέσει νέα πρόταση, βελτιωμένης ε σχέση με την τελευταία που φαίνεται να ξεπερνά τα 120 εκατομμύρια λίρες.

Το ενδιαφέρον την Μπαρτσελόνα για τον 25χρονος είναι δεδομένο και θα ήθελε να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή μέσα στον Ιανουάριο, ειδικά από τη στιγμή που ο παίκτης έχει δηλώσει
την επιθυμία του να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Η Λίβερπουλ από την πλευρά της δεν δείχνει πλέον αρνητική στην παραχώρησή του, αρκεί να λάβει τα χρήματα που επιθυμεί για τον ποδοσφαιριστή. Ήδη οι «ρεντς» έχουν αρνηθεί τρεις προτάσεις της Λίβερπουλ, αλλά και μια αίτηση μεταγραφής από τον Βραζιλιάνο πριν την έναρξη της σεζόν.

Η τελευταία πρόταση της Μπάρτσα, ήταν στα 118 εκατομμύρια λίρες και περιελάμβανε πολλές ρήτρες όπως η κατάκτηση της χρυσής μπάλας από τον ποδοσφαιριστή. Οι μπλαουγκράνα θα πρέπει να μεγαλώσουν την τελευταία τους προσφορά ώστε να έχουν ελπίδα να τον αποκτήσουν τον Ιανουάριο.

Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ, γνωρίζουν πως η παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, μπορεί να χαλάσει τη χημεία της ομάδας, την ώρα που η Λίβερπουλ κυνηγά κάτι καλό στο πρωτάθλημα αλλά αντιμετωπίζει κα την Πόρτο στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κουτίνιο δεν μπορεί να παίξει για την καταλανική ομάδα στον κορυφαίο διασυλλογικό θεσμό καθώς έχει ήδη αγωνιστεί με τη Λίβερπουλ, ωστόσο αυτό δεν προβληματίζει τη Μπαρτσελόνα ώστε να τον αποκτήσει.

Ο Κουτίνιο ενσωματώθηκε στην Λίβερπουλ από την Ίντερ έναντι 8.5 εκατομμυρίων ευρώ τον Ιανουάριο του 2013 και το καλοκαίρι ο πρόεδρος των ρεντς, του εξήγησε πως δεν θα τον αφήσουν να φύγει.
Τα πάντα ωστόσο φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουν μέσα στον Ιανουάριο…
Keywords
Τυχαία Θέματα