Ετοιμάζει αλλαγές ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ, στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Άγιαξ, για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League την Τρίτη. Ο Έλληνας τεχνικός δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στην αναμέτρηση του Αγρινίου, όπου γνώρισε την ήττα 2-1 από τον Παναιτωλικό και για αυτό τον λόγο προτίθεται να προχωρήσει σε αρκετά αλλαγές στο βασικό σχήμα.


Όλα δείχνουν πως οι Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου θα επιστρέψουν στο βασικό σχήμα, παίρνοντας θέσεις στο κέντρο της άμυνας των «κιτρινόμαυρων». Παράλληλα, ο Γαλανόπουλος αναμένεται να πάρει τη θέση του Άλεφ στη μεσαία γραμμή, ενώ θέσεις στο βασικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Γκάλο, Μπογέ και Κλωναρίδης. Βασικός αναμένεται να είναι και ο Λιβάγια, ο οποίος έχει εκτίσει την ποινή του. Ο Ουζουνίδης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας του, μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης της ΑΕΚ, η οποία είναι προγραμματισμένη στις 18:00 στα Σπάτα.

Από εκεί και πέρα, η ήττα και η εμφάνιση στο Αγρίνιο φαίνεται πως έχουν επηρεάσει τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι δε δείχνουν ιδιαίτερα «ζεστοί» για το ματς με τον Άγιαξ. Μέχρι στιγμής οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πουλήσει περίπου πέντε χιλιάδες εισιτήρια. Οι ιθύνοντες της Ένωσης υπολογίζουν πως στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα βρεθούν τελικά περίπου 20 χιλιάδες θεατές.
Keywords
Τυχαία Θέματα