Εθνική: Στην Ελβετία η προετοιμασία για Κόσοβο

Η Εθνική Ελλάδος έχει μπροστά της δύο “τελικούς” για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ με Κόσοβο και Σουηδία. Πριν από αυτά υπάρχει το φιλικό με την Ελβετία που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (21:45) στο St.Jakob Park της Βασιλείας.

Για να είναι πιο απρόσκοπτη η προετοιμασία έχει αποφασιστεί από την Ομοσπονδία, η Εθνική ομάδα να παραμείνει στην Ελβετία για τέσσερις μέρες και από εκεί να “πετάξει” απευθείας για το Κόσοβο.

Συνεπώς, η Ελλάδα

προπονείται σήμερα στον Άγιο Κοσμά, την Τρίτη το πρωί αναχωρεί για τη Βασιλεία όπου θα κάνει τη δεύτερη προπόνησή της και την Τετάρτη είναι το πολύ δυνατό φιλικό με την Ελβετία.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή η Εθνική ομάδα θα παραμείνει στην Ελβετία όπου και θα προπονηθεί ενόψει πια του σημαντικού αγώνα στο Κόσοβο. Στη βαλκανική χώρα θα μεταβεί απευθείας από τη Βασιλεία το Σάββατο παραμονή του σπουδαίου παιχνιδιού.

Από το Κόσοβο θα αναχωρήσει άμεσα μετά τον εκεί αγώνα ώστε να πραγματοποιήσει άλλες δύο προπονήσεις στην Αθήνα ενόψει του αγώνα με τη Σουηδία την Τετάρτη 8 του μηνός.

Keywords
Τυχαία Θέματα