Συνελήφθη ο συγκατηγορούμενος του Σεμέδο

Συνελήφθη το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας, ο 40χρονος Νιγηριανός, ο οποίος κατηγορείται μαζί με τον Ρούμπεν Σεμέδο, που οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, για τον βιασμό 17χρονης, στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, στη Γλυφάδα.

Ο 40χρονος συνελήφθη με βάση ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, ύστερα από την δικογραφία που σχηματίστηκε από την Αστυνομία. Ο 40χρονος, ο οποίος είναι καλλιτεχνικός μάνατζερ, θα οδηγηθεί αύριο

το πρωί στον εισαγγελέα.

Στον εισαγγελέα ο Σεμέδο

Αντιμέτωπος με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού βρίσκεται πλέον ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος πέρασε την πύλη των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Σε βάρος του ποδοσφαιριστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό, κατά το άρθρο 336 παράγραφος 3 του Ποινικού Κώδικα.

Διαβάστε επίσης – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για Σεμέδο

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον 21ο τακτικό ανακριτή ενώπιον του οποίου θα απολογηθεί για την κατηγορία που του αποδόθηκε, ύστερα από σχετική καταγγελία 17χρονης. Ο ίδιος αναμένεται να λάβει προθεσμία και να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ μέχρι τότε θα κρατείται.

Διαβάστε επίσης – Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση για Σεμέδο

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε εκείνη στους αστυνομικούς του ΑΤ Βύρωνα, ενώ βρισκόταν σε έξοδο και έπινε ποτό σε μπαρ του Ωρωπού με τον γνωστό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, εκείνος την μέθυσε και στην συνέχεια την μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στην Γλυφάδα όπου και την βίασε.

Keywords
Τυχαία Θέματα