Εθνική: Προπόνηση στο Σινάν Ερντέμ

Την ευκαιρία να βάλει κάποιες αγωνιστικές βάσεις έχουν στην αποψινή Κυριακάτικη (27/2) προπόνηση ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και οι 13 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του δεύτερου κατά σειρά αγώνα με την Τουρκία (28/2, 19:00, Novasports Prime) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε σχέση με τον αγώνα δρόμου του αγώνα της Παρασκευής, οι συνθήκες είναι σαφώς πιο ομαλές. Η ομάδα έφτασε στην Κωνσταντινούπολη από το

Σάββατο (26/2), με τον Μανωλόπουλο να μην προγραμματίζει προπόνηση για να αφήσει την ομάδα να ανακτήσει δυνάμεις. Ειδικά για τους παίκτες του Ολυμπιακού (Σλούκας, Παπανικολάου, Λαρεντζάκης) αυτό ήταν περίπου… αυτονόητο, μιας και προέρχονταν από δύο συνεχόμενα παιχνίδια.

Αυτό που θα αποπειραθεί ο Έλληνας προπονητής είναι να δώσει το βάρος στην βασική τακτική, εξετάζοντας τα πιο ουσιώδη συστήματα τόσο της αντιπάλου Τουρκίας, όσο και τους τρόπους με τους οποίους η γαλανόλευκη θα προσπαθήσει να πάρει μια νίκη που αν έρθει θα είναι αποφασιστικής σημασίας στην οικονομία όχι μόνο του τωρινού ομίλου, όσο και αυτού που έπεται.

Αγωνιστικά η ομάδα ταξίδεψε ως γνωστόν στην Πόλη με 13 παίκτες, με τον Πρίντεζη να μένει εκτός σε σχέση με το παιχνίδι των Άνω Λιοσίων και τους Γκίκα – Κακλαμανάκη να προστίθενται.

Το Σινάν Ερντέμ αναμένεται κατάμεστο στον αυριανό αγώνα, έχοντας ήδη ντυθεί στα ερυθρόλευκα της εθνικής Τουρκίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα