Εθνική ομάδα: Χωρίς Σιώπη και Πέλκα με Γαλλία

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την δευτεραθλήτρια κόσμου Γαλλία στην “Αγιά Σοφιά”, ο Γκουστάβιο Πογέτ ενημέρωσε τους Σιώπη και Πέλκα πως δεν θα είναι στην αποστολή για την σημερινή αναμέτρηση.

Σε ότι έχει να κάνει με το Σιώπη ο λόγος είναι αφενός ότι προέρχεται από έναν τραυματισμό και δεν θέλει να τον επιβαρύνει, ενώ είναι και στο όριο των καρτών και δε θέλει με τίποτα να ρισκάρει την παρουσία του διεθνούς χαφ

από το ματς με το Καζακστάν στις 21 Μαρτίου.

Το ίδιο ισχύει και για τον Πέλκα, ο οποίος είναι επίσης στο όριο των καρτών και ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν θέλει να ρισκάρει με τίποτα πιθανή απουσία του από τον ημιτελικό με τους Καζάκους.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που κόπηκε από την αποστολή και ο Μπάλντοκ, αλλά και ο Τσιμίκας που επίσης είναι στο όριο, ενώ να θυμίσουμε πως Κουρμπέλης και Μάνταλος είναι τιμωρημένοι για την αναμέτρηση με τη Γαλλία.

Κάπως έτσι την “πάτησε” η Γεωργία που δεν θα έχει τον καλύτερό της ποδοσφαιριστή, τον Κβαρατσκέλια για τον ημιτελικό με το Λουξεμβούργο, το οποίο δεν θα έχει τον Σινάνι, ο οποίος αποβλήθηκε στο αδιάφορο ματς με το Λιχτενστάιν.

Συνεπώς, όπως αναφέραμε και σε πρωινό μας άρθρο, όλα δείχνουν πως η ενδεκάδα θα απαρτίζεται σε διάταξη 5-4-1 από τους Βλαχοδήμο, Ρέτσο, Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο, Ρότα, Γιαννούλη, Γαλανόπουλο, Μπουχαλάκη, Μασούρα, Μπακασέτα και Ιωαννίδη.

Παράλληλα εκτός αποστολής έμειναν και οι Τζαβέλλας, Βαγιαννίδης Φούντας και Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα