Εθνική Ελλάδας: Προπονήθηκε στη Γρανάδα και "πέταξε" για Θεσσαλονίκη

Εθνική Ελλάδας: Προπονήθηκε στη Γρανάδα και "πέταξε" για ΘεσσαλονίκηalambosΠαρ, 03/26/2021 - 17:01

Με προπόνηση που διεξήχθη επί ισπανικού εδάφους ξεκίνησε η Εθνική μας ομάδα την προετοιμασία της για το φιλικό με την Ονδούρα την Κυριακή στην Τούμπα αλλά και την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γεωργία την Τετάρτη (31/3) επίσης στο γήπεδο της Τούμπας.

Στην προπόνηση συμμετείχαν όσοι παίκτες δεν αγωνίστηκαν στο ματς με την Ισπανία ή όσοι αγωνίστηκαν λιγότερο από ένα ημίχρονο,

ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία. Μετά το πέρας της προπόνησης η ομάδα με πτήση τσάρτερ "πέταξε" με προορισμό τη Θεσσαλονίκη οπου θα φτάσει το βράδυ. Εκεί θα ενσωματωθούν στην αποστολή το νέο μέλος της ομάδας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αλλά και ο Δημήτρης Γιαννούλης ο οποίος βρίσκεται ήδη στη συμπρωτεύουσα.

Το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη η τύπου του ομοσπονδιακού τεχνικού Τζον Φαν'τ Σχιπ ενόψει του αγώνα με την Ονδούρα, ενώ για το απόγευμα στις 17:00 είναι προγραμματισμένη προπόνηση στο αθλητικό κέντρο "Lolas". 

Το Σάββατο αναμένεται να ξεκαθαριστεί αν ο Πέλκας θα μπορέσει να δώσει το "παρών" στα δύο προσεχή ματς της Εθνικής μας ομάδας. O μεσοεπιθετικός της Φενερμπαχτσέ έκανε ατομικό πρόγραμμα στην πρωινή προπόνηση στη Γρανάδα. Από την πλευρά ο Τσιμίκας που ζήτησε αλλαγή προς το τέλος του αγώνα δεν δείχνει να έχει κάτι το ανησυχητικό.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - FIFA World Cup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Εθνική μας ομάδα έκανε προπόνηση επί ισπανικού εδάφους και εν συνεχεία "πέταξε" για Θεσσαλονίκη με πτήση τσάρτερ. Ενσωματώνονται Γιαννούλης και Αλεξανδρόπουλος. Ξεκαθαρίζει του Πέλκα.

Article publish on Παρ, 03/26/2021 - 17:01 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα