Εθνική: Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία (vid&pics)

Εθνική: Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία (vid&pics)mkouzoulΔευ, 03/29/2021 - 22:21

Η Εθνική συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει του εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο την Γεωργία. 

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Ονδούρα, πραγματοποίησαν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Τζον Φαντ Σχιπ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής είδε όλους τους παίκτες να προπονούνται στο γήπεδο της Τούμπας χωρίς κάποιο πρόβλημα και πλέον καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με την Γεωργία, εκεί που η Εθνική θέλει πάση θυσία τη νίκη.  

Ο Ολλανδός τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, έχει ήδη ένα πλάνο στο μυαλό του, όπως σας ενημέρωσε ο Αποστόλης Λάμπος, ωστόσο η τελική απόφαση θα παρθεί στην προπόνηση της Τρίτης.  

 

Την Τρίτη 30/3, η Συνέντευξη Τύπου της ελληνικής ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 και θα καλυφθεί live από το επίσημο κανάλι των Εθνικών Ομάδων στο YouTube και η προπόνηση για τις 16:45 στο αθλητικό κέντρο Lolas (ανοιχτή για 15').

H Συνέντευξη Τύπου της Γεωργίας θα γίνει στις 17:30 στο γήπεδο Τούμπας και η προπόνηση στις 18:00 (15' ανοιχτή).

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - FIFA World Cup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Εθνική συνεχίζει την προετοιμασία της με προπόνηση στην Τούμπα, εν όψει του εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο την Γεωργία.  Article publish on Δευ, 03/29/2021 - 22:21 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα