Σέλτικς: "Κοιτάζουν" τον Κάζινς (pic)

Σέλτικς: "Κοιτάζουν" τον Κάζινς (pic)csaranΔευ, 03/29/2021 - 21:39

Οι ανταλlαγές στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη ολοκληρώθηκαν αλλά υπάρχουν ακόμα κάποιες κινήσεις που πιθανόν να γίνουν και να αλλάξουν κάποια από τα δεδομένα.

Τα τελευταία σημαντικά γεγονότα που υπήρξαν ήταν οι προσθήκες των Ντράμοντ και Όλντριτζ σε Λέικερς και Νετς αντίστοιχα, δυο κινήσεις πολύ σημαντικές στην προσπάθεια αμφότερων των ομάδων να φτάσουν στον τίτλο.

Η ενσωμάτωση του Ντράμοντ στο Λος Άντζελες στέρησε από τους Σέλτικς την επιλογή ενός ψηλού με

το front officeπλέον των Κελτών να προσανατολίζεται σε άλλες λύσεις με μια από αυτές να είναι ο Ντεμάρκους Κάζινς.

Ο "Μπούγκι" φόραγε μέχρι πρότινος την φανέλα των Ρόκετς εδώ και κάποιον καιρό είναι ελεύθερος οπότε αποτελεί μια λύση για την Βοστώνη η οποία θέλει να ενισχύσει την γραμμή των ψηλών της.

 

#Celtics expected to consider signing DeMarcus Cousins after missing out on Andre Drummond, source tells @HoopAnalysisNet. Would be solid front-court depth behind Robert Williams. — Evan Massey (@massey_evan) March 28, 2021

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Boston Celtics - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Boston Celtics ΑΜΕΡΙΚΗ H Βοστώνη θέλει να ενισχύσει την γραμμή των ψηλών της με την περίπτωση του "Μπούγκι" να μοιάζει αρκετά ελκυστική. Article publish on Δευ, 03/29/2021 - 21:39 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα