Εσπίριτο Σάντο και Λάμπαρντ για Τσέλσι

Η Τσέλσι εξετάζει την περίπτωση του τεχνικού της Γουλβς Νούνο Εσπίριτο Σάντο και του πρώην θρύλου της ομάδας και νυν τεχνικού της Ντέρμπι, Φρανκ Λάμπαρντ για να αντικαταστήσει τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Οι «μπλε» πίστευαν ότι θα μπορούσαν να φέρουν στο Λονδίνο τον Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά ο Γάλλος επέστρεψε στην Ρεάλ. Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν δείχνει καμιά διάθεση να απολύσει τον Σάρι πριν από το τέλος της σεζόν, αλλά υπάρχει πια μία αυξανόμενη αίσθηση ότι ο πρώην τεχνικός της Νάπολι δεν έχει την ικανότητα να οδηγήσει την Τσέλσι
στις επιτυχίες.

Οι οπαδοί δηλώνουν πια ανοικτά την αντίθεση τους με την παραμονή του Ιταλού και το έδειξαν με τις αποδοκιμασίες τους μετά την ήττα στο FA Cup τον περασμένο μήνα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα είναι τώρα έτοιμοι να μποϊκοτάρουν τα παιχνίδια στο «Στάμφορντ Μπριτζ»..
Ο Σάρι θα αποχωρήσει πριν από το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, μόνο αν αποκλειστεί η ομάδα από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ, ή χάσει οριστικά το «τρένο» της πρώτης 4αδας που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.
Keywords
Τυχαία Θέματα