Ερυθρός Αστέρας-Φενέρμπαχτσε 74-69: «Στάση» Βελιγραδίου για την είσοδο στην πρώτη οκτάδα

Το κόψιμο του Νταβιντοβάτς στο “ανάποδο” λει απ του Πολονάρα στα 49” πριν από την λήξη και το καθοριστικό καλάθι του Νέιτ Ουόλτερς στα 17” που σημείωσε το 74-69, έκριναν την 10η νίκη του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε για το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα. Η Φενέρ θα ανέβαινε στην 8η θέση της βαθμολογίας που δίνει πρόκριση στα πλει οφ, αλλά η σερβική ομάδα «πλήγωσε» τον πρώην παίκτη της, Μάρκο Γκούντουριτς, αλλά και τον “αιώνιο” αντίπαλο, Σάσα Τζόρτζεβιτς που αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες της Παρτίζαν.

Το παιχνίδι παρακολούθησε ο Βασίλης

Σπανούλης μαζί με τον πρώην εκπρόσωπο του, Μίσκο Ραζνάντοβιτς, καθώς βρίσκεται στο Βελιγράδι για να κάνει τα πρώτα προπονητικά βήματα του σε τουρνουά “next generation» με ομάδες παίδων. Ο Ερυθρός Αστέρας άρχισε καλύτερα από την Φενέρ και στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, αλλά η τουρκική ομάδα με τον Μπαρτέλ και τον Μπούκερ να συνεισφέρουν- εκτός του Γκούντουριτς από το πρώτο ημίχρονο-στο σκορ, προηγήθηκε με 59-60 στο 30′ και 60-65 στο 34′, αλλά στην τελευταία περίοδο σκόραρε δέκα πόντους.

Ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε για 10 λεπτά συνολικά, άμυνα ζώνης, ενώ είχε μόνο έναν παίκτη με διψήφιο αριθμό πόντων (Λάζιτς 11π.).

Δεκάλεπτα: 20-18, 41-37, 59-60, 74-69

Η στατιστική του αγώνα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα