Ερυθρός Αστέρας – Βιλερμπάν 73-67: Τα εύκολα, δύσκολα

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς καθώς 3′.40” πριν από το τέλος βρισκόταν μπροστά με 17 πόντους (67-50). Η επίθεση κόλλησε και η Βιλερμπάν βρήκε τρόπους να επιστρέψει και να αγχώσει τον Ερυθρό Αστέρα ρίχνοντας την διαφορά στους τρεις πόντους (70-67) με 10” να απομένουν στο ρολόι. Εντέλει δύο βολές του κορυφαίου για τους γηπεδούχους Νίκολα Κάλινιτς και άλλη μία του Ντόμπριτς (έπαιξε φοβερή άμυνα στον Οκόμπο) διαμόρφωσαν το τελικό 73-67, με την Βιλερμπάν να μην προλαβαίνει να επιστρέψει και να φεύγει με άδεια χέρια από το Βελιγράδι. Ήταν η πρώτη φορά που κερδίζει γηπεδούχος

στο πέμπτο ραντεβού ανάμεσά τους στην Ευρωλίγκα με τον Ερυθρό να προηγείται 3-2 στις νίκες.

Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του ματς

Για τους νικητές πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Κάλινιτς με 22 πόντους, εξαιρετικός ο Νίκολα Ιβάνοβιτς που ξεπέρασε τον κορωνοϊό και γύρισε βάζοντας 14, χαμηλά έμεινε ο φετινός ηγέτης Νέιτ Γουόλτερς που τελείωσε με 4 πόντους. Για την Βιλερμπάν που υπέστη τρίτη ήττα στην σεζόν ξεχώρισε ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης Ελι Οκόμπο που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 16 πόντους, όλους στο δεύτερο ημίχρονο και με κακά ποσοστά, ακολούθησε ο Κρις Τζόουνς που πέτυχε 14 πόντους. Η Βιλερμπάν ταξίδεψε χωρίς Μόργκαν, Λάιτι, Γκιστ, Ντιό.

Η Βιλερμπάν επιστρέφει στην Λιόν για να αντιμετωπίσει Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, ο Ερυθρός Αστέρας ταξιδεύει στην Ισπανία για να παίξει πρώτα με την Μπασκόνια και ύστερα με την Ρεάλ.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά της αναμέτρησης

Keywords
Τυχαία Θέματα