Ερυθρός Αστέρας – Μάντσεστερ Σίτι 2-3: 6Χ6 οι “Πολίτες” με ηγέτες δύο 20χρονους – Χουάνγκ και Κατάι στους σκόρερ! (video)

Η νεανική Μάντσεστερ Σίτι πέρασε νικηφόρα και από το Βελιγράδι, καθώς επικράτησε με 3-2 του Ερυθρού Αστέρα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Με το απόλυτο των νικών ολοκλήρωσαν οι Πρωταθλητές Ευρώπης τις υποχρεώσεις τους στη φάση των ομίλων, αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ματσάρα στο Βελιγράδι

Mετά από από εξαιρετική ατομική ενέργεια στο 19ο λεπτό, ο 20χρονος Μίκα Χάμιλτον άνοιξε το σκορ στο Βελιγράδι και σκόραρε στην παρθενική

του εμφάνιση με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!

Ο 20χρονος Νορβηγός επιθετικός Όσκαρ Μπομπ ήταν αυτός που σημείωσε το δεύτερο γκολ της Μάντσεστερ Σίτι στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, σκοράροντας συνάμα το “παρθενικό” του τέρμα με την φανέλα των “Πολιτών.

O Ερυθρός Αστέρας δεν πέταξε… λευκή πετσέτα και με γκολ του Ινμπεόμ Χουάνγκ στο 76ο λεπτό, μείωσε σε 2-1.

Η Σίτι κατάφερε να σκοράρει και τρίτο τέρμα, καθώς κέρδισε πέναλτι στο 85′ και ο Φίλιπς έκανε το 3-1, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κατάι σκόραρε για τον Ερυθρό Αστέρα και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Ερυθρός Αστέρας: Γκλέιζερ, Ντράγκοβιτς, Σπάγιτς (65′ Ρόντιτς), Ντιγκά, Νεντελίκοβιτς (78′ Κάμπιτς), Χουάνγκ, Μιγιάλοβιτς, Κανγκά (57′ Κατάι), Ολαγίνκα (57′ Λούτσιτς), Μπουκαρί, Εντιαγέ (57′ Μιγιάτοβιτς)

Μάντσεστερ Σίτι: Ορτέγα, Λιούις, Στόουνς (86′ Άκε), Ακάντζι, Γκόμεθ, Φίλιπς, Κόβατσιτς (76′ Σουσόχο), Χάμιλτον, Νούνες (83′ Μπερνάντο Σίλβα), Γκρίλις (46′ Φόντεν), Μπομπ

Keywords
Τυχαία Θέματα