«Ερυθρόλευκο» ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας

Με την έναρξη της σεζόν στις 30 Σεπτεμβρίου, η προσμονή είναι αρκετά αισθητή, γεγονός που αντικατοπτρίζεται σημαντικά στο ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων διαρκείας στην ομάδα του Βελιγραδίου, όπως αυτό αποκαλύφθηκε σε τηλεοπτική συνέντευξη του ισχυρού άνδρα των «ερυθρόλευκων».

Ο πρόεδρος της ομάδας του Βελιγραδίου στις δηλώσεις του στάθηκε στη σημασία των διοργανώσεων για τον σύλλογο, τονίζοντας την αφοσίωσή τους στα εγχώρια πρωταθλήματα και αποφεύγοντας τα κρατικά κονδύλια.

Τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν παράλληλα και στη φιλοδοξία της ομάδας στην EuroLeague,

με τον Τσόβιτς να συσπειρώνει τους φιλάθλους και να τους προτρέπει να εκμεταλλευτούν τα εναπομείναντα εισιτήρια διαρκείας, ενθαρρύνοντας τη συνεχή υποστήριξή τους σε αυτό το πολλά υποσχόμενο ταξίδι. Η εκπληκτική πώληση περίπου 12.500 εισιτηρίων διαρκείας, με μόλις 500-600 να έχουν απομείνει, δίνει μια ζωντανή εικόνα του ενθουσιασμού που περιβάλλει την κοινότητα του Ερυθρού Αστέρα τη φετινή σεζόν.

Παρόλο που οι φιλικοί αγώνες δεν είχαν τα αποτελέσματα που θα επιθυμούσαν οι φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων», ο σύλλογος δεν πτοείται, δείχνοντας μια έντονη προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων την προσεχή σεζόν. Το κύμα υποστήριξης των φιλάθλων, που αντικατοπτρίζεται στις αξιοσημείωτες πωλήσεις εισιτηρίων, σίγουρα τροφοδοτεί περαιτέρω τη φιλοδοξία της ομάδας…

Keywords
Τυχαία Θέματα