Παναθηναϊκός: Ο Τζούρισιτς θα αξιώσει ακρόαση από τον Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός έχει ένα πλήρες ρόστερ. Λύσεις σε όλες τις θέσεις. Ο Φίλιπ Τζούρισιτς για την ώρα, έχει συμπληρωματικό ρόλο. Δύσκολη κατάσταση και για τον Σέρβο κόουτς και για τον Σέρβο μεσοεπιθετικό που θέλει να κάνει κουβέντα.

Πριν από μερικές ημέρες οι δυο τους, Γιοβάνοβιτς και Τζούρισιτς, είχαν ένα τετ-α-τετ στην προπόνηση. Μια μικρή συζήτηση ανάμεσα τους, μια εξήγηση και πήγαμε παρακάτω. Μόνο που το παρακάτω μοιάζει να μη

βρίσκει σύμφωνο τον πρώην παίκτη των Σασουόλο και Μπενφίκα.

Στο «τριφύλλι» πάνε όλα πρίμα! Η ομάδα «τρέχει» αήττητη στην Ελλάδα και με ένα εντυπωσιακό come back στα «σαλόνια» της Ευρώπης με τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ να καταδεικνύει του λόγου το αληθές.

Στα πέριξ του success story μη νομίζετε πως δεν υπάρχουν και μουτράκια. Αυτό του Φίλιπ Τζούρισιτς, για παράδειγμα. Επιλογή του Γιάννη Παπαδημητρίου (που ταξίδεψε άμεσα στο Βελιγράδι για το deal) με τις ευλογίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Παρένθεση: Η μεταξύ τους προστριβή στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν είχε να κάνει με την αξία ή το αν θέλει ο Σέρβος κόουτς τον παίκτη.

Επανερχόμαστε στα του Τζούρισιτς. Με ανάλογο ποδοσφαιρικό status και εφταψήφιο συμβόλαιο ήρθε στα μέρη μας. Επιπρόσθετα, είναι ένας παίκτης που μπαίνοντας στην χρονιά έκανε την διαφορά και στην πορεία «χάθηκε» από τις βασικές επιλογές (σ.σ.: τρία τελευταία ματς μόλις 20’). Θα είναι μέσα στους παίκτες που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την ΑΕΚ; Παιδί που δεν συμβιβάζεται εύκολα με την ιδέα του πάγκου. Ήδη, σκέφτεται να χτυπήσει την πόρτα του κόουτς για να κάνουν συζήτηση. Τι θα ακούσει;

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ. ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Η γκολάρα του Τζούρισιτς με τη Ντνίπρο

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα