Ερντογάν: Νέο θρίλερ με την υγεία του – Ανέβαλε ξανά την πρώτη του εμφάνιση μετά την αδιαθεσία του

Για τις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης 27 Απριλίου αναβλήθηκε η πρώτη εμφάνιση του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά την αδιαθεσία σε live συνέντευξή του, το βράδυ της Τρίτης 25 Απριλίου.

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Ανέβαλε την πρώτη εμφάνισή του μετά την ξαφνική αδιαθεσία του σε τηλεοπτική συνέντευξη

Ειδικότερα, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει

το μεσημέρι της Πέμπτης στα εγκαίνια του πυρηνικού σταθμού στο Ακούγιου, μέσω τηλεδιάσκεψης, στις 13:30.

Ωστόσο, όπως γνωστοποιήθηκε, η εμφάνισή του Ερντογάν αναβλήθηκε για τις 16:00 σήμερα το απόγευμα, εξέλιξη που εντείνει περαιτέρω την αβεβαιότητα γύρω από την προεκλογική του εκστρατεία, δεδομένης της κατάστασης της υγείας του.

Η ανησυχία στη γειτονική χώρα αυξήθηκε όταν ο Ερντογάν ακύρωσε όλες τις χθεσινές περιοδείες και δημόσιες εμφανίσεις του.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, η απόφαση ελήφθη ύστερα από σύσταση των γιατρών του, την ώρα που η προεκλογική περίοδος στη χώρα βρίσκεται στην κορύφωσή της ενόψει των εκλογών της 14ης Μαΐου. “Σήμερα θα ξεκουραστώ στο σπίτι με τη συμβουλή των γιατρών μας” ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο επικεφαλή της τουρκικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ευχήθηκε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον κ. Ερντογάν. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ιατρική ομάδα υποβάλλει τον Τούρκο πρόεδρο σε εξετάσεις για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιας σοβαρής ασθένειας.”Ο Ερντογάν είναι καλά” λένε τα στελέχη του AKP

Να σημειώσουμε ότι στελέχη του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης ΑΚΡ διαβεβαιώνουν πως ο Ερντογάν είναι καλά, αλλά παραδέχονται πως ίσως να γίνουν κάποιες αλλαγές και να χαλαρώσει το βεβαρημένο προεκλογικό πρόγραμμά του.

Η εικόνα εξάντλησης του Ερντογάν προβληματίζει πολιτικούς αναλυτές της φιλοκυβερνητικής παράταξης, που εύχονται ο Τούρκος πρόεδρος να επανέλθει γρήγορα στον προεκλογικό αγώνα. Μάλιστα, όπως αναφέρουν, απέναντί του έχει την εικόνα μιας ισχυρής αντιπολίτευσης, ενώ ο ίδιος είναι ασθενής.Διχασμένα τα τουρκικά ΜΜΕ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα ΜΜΕ στην Τουρκία εμφανίζονται μοιρασμένα αναφορικά με την κατασταση της υγείας του Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν. Μερίδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης εμμένει στα όσα αναφέρει η τουρκική προεδρία, υποστηρίζοντας ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Εντογάν απλά ταλαιπωρείται από ένα κρυολόγημα. Την ίδια ώρα, άλλα ΜΜΕ κάνουν λόγο για πανικό, αφού την ώρα του συμβάντος στο προεδρικό μέγαρο ακούστηκε να φωνάζουν: “Ω, Θέε μου!”.

Συγκεκριμένα,ο παρουσιαστής της Sozcu TV, Φατίχ Πορτακάλ αναρωτήθηκε: “Είναι μόνο ένα κρυολόγημα; Καθώς εκεί στη συνέντευξη υπάρχει κάποια δράση. Συμβαίνει κάτι και δεν το βλέπουμε. Όταν ακούς το ” Ω Θεέ μου” να εκφράζεται, όταν συμβαίνει κάτι, το βλέπεις και το λες. Όταν υπάρχει πανικός;

Σε διαφορετική περίπτωση όταν κάθεται κάποιος, δεν καταλαβαίνεις πως κρυολόγησε ή δεν λες “Ω Θεέ μου”. Έρχονται σε μας διάφορες πληροφορίες, αλλά δεν μπορούμε να τις πούμε. Όμως γνωρίζουμε τις ενοχλήσεις του Ερντογάν. Υπήρχαν φήμες πως είναι επιληπτικός, όπως και ότι είχε χειρουργηθεί στο έντερο”, ανέφερε ο παρουσιαστής.

Πηγή: THE TOC

Keywords
Τυχαία Θέματα