Έρικσεν: Δύσκολη η επιστροφή στην Τότεναμ

Έρικσεν: Δύσκολη η επιστροφή στην ΤότεναμgdouskasΔευ, 01/18/2021 - 18:51

Μόλις ένα χρόνο μετά την αλλαγή περιβάλλοντος και τη μετακίνηση από το Λονδίνο και την Τότεναμ στο Μιλάνο και την Ίντερ, ο Κρίστιαν Έρικσεν ετοιμάζει εκ νέου τις βαλίτσες του.

Ο Αντόνιο Κόντε δεν τον υπολογίζει και οι διοικούντες είναι διατεθειμένοι να ακούσουν προτάσεις από κάθε ενδιαφερόμενο και δη από ομάδες της Premier League, όχι όμως από την Τότεναμ.

Οι Μιλανέζοι είχαν αποκτήσει τον Δανό από τα «σπιρούνια», καταβάλλοντας 27 εκ. ευρώ, αν και το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2020. Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει τον Έρικσεν στην ομάδα του, ωστόσο για να συμβεί αυτό, οι Λονδρέζοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ετήσιες απολαβές του, δηλαδή 7,5 εκ. ευρώ.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano ΙΤΑΛΙΑ Η Ίντερ έχει βάλει στη μεταγραφική…βιτρίνα τον Δανό, συνομιλώντας με αρκετούς συλλόγους της Premier League, θέτοντας παράλληλα βέτο για την περίπτωση της Τότεναμ. Article publish on Δευ, 01/18/2021 - 18:51 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα