Έρχεται παιχνίδι The Walking Dead εμπνευσμένο από το Pokemon Go

Σε iOS και Android πολύ σύντομα.

Το The Walking Dead λαμβάνει ένα mobile game, παρόμοιο με το Pokemon Go, τον Ιούλιο.

Όπως αναλύεται στον ιστότοπο του παιχνιδιού, το The Walking Dead:

Our World είναι ένα AR, βασισμένο-στο-location παιχνίδι που επιτρέπει στους παίκτες να παλέψουν ζόμπι οπουδήποτε στον κόσμο. Οι παίκτες "συγκεντρώνουν αποθέματα, βρίσκουν αποστολές και σώζουν επιζώντες".

Οι παίκτες μπορούν να συλλέξουν και να συνεργαστούν με μερικούς από τους κύριους χαρακτήρες από τη σειρά του AMC, όπως οι Rick, Michonne, Daryl και πολλοί άλλοι. Το Walking Dead επιτρέπει επίσης στους παίκτες να συνεργάζονται με άλλους για να αναλάβουν εβδομαδιαίες προκλήσεις.

Το Walking Dead: Our World θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου για συσκευές iOS και Android.

Για περισσότερα σχετικά με τους The Walking Dead, διαβάστε για τον Shane που επιστρέφει για τo Season 9 και το μέλλον του Andrew Lincoln στη σειρά.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Read more on [SITE_NAME]E3 2018: Επανακυκλοφορεί το Elder Scrolls LegendsΤο Pokemon Go γιορτάζει τα Pokemon από το Kanto regionΗ Niantic χάνει τη μάχη στα δικαστήρια

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα