Έρχεται και τρέχει τις εξελίξεις

Την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη περιμένουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις εξελίξεις στα μετεγγραφικά να πάρουν τη συγκατάθεσή του, για την ολοκλήρωση των μετεγγραφών της νέας σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλο» του Βορρά
θα ενημερωθεί για την πορεία των επαφών, με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους και στη συνέχεια θα αποφασίσει για το αν θα προχωρήσει η ομάδα του στις συγκεκριμένες μετεγγραφές ή αν θα στρέψει αλλού την προσοχή της. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι εισηγήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος φέρεται να έχει ζητήσει συγκεκριμένες προσθήκες από τη διοίκηση των «ασπρόμαυρων».

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ παραμένει πρώτος στόχος για τη μεσαία γραμμή και ο Σαββίδης θα κληθεί να αποφασίσει το αν θα καλύψει τη διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό κομμάτι, ώστε να προχωρήσει άμεσα η συγκεκριμένη μετεγγραφή. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Τεέμου Πούκι, ο οποίος παράλληλα εξετάζει και άλλες προτάσεις που έχει στα χέρα του.

Δημοσιεύματα, θέλουν τον Σαββίδη να έχει τις προσεχείς ημέρες συνάντηση με τον Γιώργος Χριστοβασίλη, με θέμα τη μετεγγραφή του Πέδρο Κόντε. Οι δυο πλευρές φέρονται να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, με τον Ισπανό επιθετικό να έχει συμφωνήσει από την πλευρά του προφορικά με τη διοίκηση των «ασπρόμαυρων».
Keywords
Τυχαία Θέματα