Συνεχίζεται η αναζήτηση επιθετικού και εξτρέμ

Η ΑΕΚ συνεχίζει να μελετάει διάφορες περιπτώσεις παικτών για τις θέσεις του βασικού επιθετικού και του πλάγιου μεσοεπιθετικού, με τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Μαρίνο Ουζουνίδη να ετοιμάζουν τη σχετική λίστα με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν πρώτα να τελειώσουν με τις συγκεκριμένες υποθέσεις, πριν προχωρήσουν στα υπόλοιπα μετεγγραφικά ζητήματα.

Δημοσιεύματα, θέλουν τη διοίκηση να έχει τονίσει στον Λυμπερόπουλο, πως για τις συγκεκριμένες θέσεις μπορεί να διαθέσει μπάτζετ ετήσιων
απολαβών, που θα φτάνει ακόμα και τις 600 χιλιάδες ευρώ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει οι παίκτες που θα αποκτηθούν για τις συγκεκριμένες θέσεις να είναι μπορούν να προσφέρουν άμεσα στους «κιτρινόμαυρους», τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για τη θέση του επιθετικού έχουν προταθεί ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εξετάζονται από τους ιθύνοντες της ΑΕΚ, χωρίς όμως να έχει προχωρήσει κάποια υπόθεση σημαντικά. Στόχος των πρωταθλητών Ελλάδος είναι να έχουν κλείσει οι συγκεκριμένες υποθέσεις, πριν την αναχώρηση της αποστολής για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα