Έρχεται για τις υπογραφές ο Καρντόσο

Εντός της εβδομάδας αναμένεται στην Αθήνα ο Μιγκέλ Καρντόσο, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ και να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Μηνάς Λυσάνδρου ταξίδεψαν στην Πορτογαλία, προκειμένου να έχουν νέες επαφές με τον έμπειρο τεχνικό και να ολοκληρώσουν τη συμφωνία.

Ο Καρντόσο αναμένεται
να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση, ενώ μαζί του στην Ελλάδα αναμένεται να έρθουν και οι τέσσερις βοηθοί του. Αυτοί είναι δυο βοηθοί, ένας γυμναστής και ένας προπονητής τερματοφυλάκων. Η Ένωση φέρεται θετική σε αυτό το ενδεχόμενο, όμως επιθυμεί παράλληλα και την παραμονή του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη στο τεχνικό επιτελείο, καθώς είναι ικανοποιημένη με την έως τώρα δουλειά του.

Τέλος, οι “κιτρινόμαυροι” φέρονται να ήρθαν σε επαφή με τον Πορτογάλο τεχνικό τρεις ημέρες μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Ο Καρντόσο είχε ζητήσει αρχικά λίγες ημέρες για να μελετήσει την ομάδα πριν απαντήσει οριστικά στη διοίκηση της Ένωσης για το αν ενδιαφέρεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Καρντόσο φέρεται να είχε συναντηθεί με τους Λυσάνδρου και Λυμπερόπουλο, πριν συνομιλήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Keywords
Τυχαία Θέματα