“Κολλάει” η επιστροφή του Βράνιες

Δυσκολίες παρουσιάζονται στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για την επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ, καθώς η Άντερλεχτ φέρεται να έχει αλλάξει στάση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η βελγική ομάδα αξιώνει ενοίκιο από την Ένωση για την παραχώρηση του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού, κάτι που δε βρίσκει σύμφωνη τη διοίκηση των “κιτρινόμαυρων”.

Την ίδια στιγμή, ο Βράνιες εμφανίζεται απρόθυμος να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το να ολοκληρωθεί άμεσα η μετεγγραφή. Για
να επιστρέψει ο Βόσνιος αμυντικός στην ΑΕΚ, θα πρέπει αρχικά να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις και στη συνέχεια να συμφωνήσει η βελγική ομάδα για να την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού, χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα από την πλευρά της Ένωσης.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες των “κιτρινόμαυρων” έχουν ξεκινήσει να τσεκάρουν και άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, για την ενίσχυση της άμυνας, αν τελικά δεν προχωρήσει η υπόθεση του Βράνιες. Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ομάδας περιμένουν και τις εισηγήσεις του Μιγκέλ Καρντόσο για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ έχει στη λίστα του ορισμένα ονόματα παικτών, που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις στη νέα του ομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα