Έρχεται Battle Pass στο Rainbow Six Siege

Παραπάνω από μια cosmetic αλλαγή.

To Rainbow Six Siege συμμορφώνεται με άλλα παιχνίδια του είδους και υιοθετεί το σύστημα των Battle Pass..

Ως μέρος του νέου Operation Ember Rise περιεχομένου, που φέρνει δύο νέους Operators, τους Amaru και Goyo και μια reworked έκδοση του χάρτη "Kanal", το Battle Pass θα ξεκινήσει με μια μινιατούρα του pass, ονόματι "Call Me Harry".

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το "Call Me Harry" pass θα "επικεντρωθεί στον Dr. Harishva “Harry” Pandey, διευθυντή του Rainbow.

Κερδίζοντας Battle Points, οι παίκτες θα μπορούν να ξεκλειδώσουν tiers και μοναδικά rewards, ενώ θα λάβουν και ένα Harry Chibi charm, μόλις το ολοκληρώσουν."

Tο mini-pass θα λάβει χώρα στη διάρκεια 7 ημερών και θα περιλαμβάνει 7 tiers, ενώ θα είναι εντελώς δωρεάν. Ένα δεύτερο pass θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στον χρόνο και θα συμπεριλάβει σύστημα 2 tier, όπως στο Fortnite, με δωρεάν και premium tracks.

Tα Battle Pass θα περιλαμβάνει και το στοιχείο της αφήγησης, με τον Harry να λέει ιστορίες για τον εαυτό του και τους operators του Rainbow.

Μαζί με το Battle Pass, το Ember Rise φέρνει επίσης:

Μια νέα, unranked playlist, με τους ίδιους κανόνες του Ranked, χωρίς να επηρεάζεται στο rank ή το MMR των παικτών. Ολοκαίνουργιο Champions rank Τα Map rotations έχουν αλλάξει σε Ranked, Casual και Unranked Ενημερώσεις στο Player Behavior, για να αποφευχθεί η τοξικότητα Αλλαγές στο μενού των Operators Βελτιώσεις στο interface του shop

Ο test server του PC, για το περιεχόμενο του Ember Rise, είναι διαθέσιμο σήμερα. Επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουμε ακόμα.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Φήμη: Διέρρευσαν οι operators του season 3 του Rainbow Six Siege Rainbow Six Siege: Κατέφτασε νέο event κατευθείαν από την Άγρια Δύση Showdown Event Is a 3v3 Cowboy Shootout Ανακοινώθηκε το επόμενο DLC του Rainbow Six Siege

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα