Επιβίωσαν με ισοπαλίες Κοπεγχάγη και Ντινάμο Κιέβου

Με εκτός έδρας ισοπαλίες Κοπεγχάγη και Ντινάμο Κιέβου παρέμειναν στην κορυφή του δευτέρου ομίλου. Η Κοπεγχάγη πήρε το 1-1 στην έδρα της Μάλμε και η Ντινάμο Κιέβου το 0-0 στην Ελβετία από την Λουγκάνο.

ΛΟΥΓΚΑΝΟ - ΝΤΙΝΑΜΟ Κ. 0-0

Η Λουγκάνο ξέχασε τα προβλήματα του πρωταθλήματος Ελβετίας και ήταν καλύτερη από την Ντινάμο Κιέβου στο πρώτο ημίχρονο. Έφτασε πιο κοντά στο γκολ αλλά ο Ζούνιορ σημάδεψε το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν
δυναμικά και στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαν άλλο ένα δοκάρι με τον Γιάο και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Η Ντινάμο Κιέβου άντεξε και πήρε πολύτιμο βαθμό.

ΛΟΥΓΚΑΝΟ : Μπάουμαν - Γιάο, Μάριτς, Νταπρελά, Λαβανσί - Σαμπατίνι, Λόβριτς (70' Κουστόντιο), Βέτσεϊ - Αρατόρε (64' Νταλμόντε), Ζούνιορ, Γκερντ (78' Χόλεντερ)

ΝΤΙΝΑΜΟ Κ. : Μπούσαν - Κετζιόρα, Σαμπάνοφ, Κάνταρ, Μικολένκο - Σίντορτσουκ, Σεπέλιεφ (84' Γκάρμας), Μπουγιάλσκι - Βέρμπιτς (88' Ντε Πένα), Τσιγκάνκοφ, Ροντρίγκες (70΄Μπεσέντιν)

ΜΑΛΜΕ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 1-1

Αντίθετα με την ροή του αγώνα και με βοήθεια από τον αμυντικό της Μάλμε, Νίλσεν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου η Κοπεγχάγη προηγήθηκε. Η Μάλμε πάντως ήταν αρκετά καλύτερη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν εξίσου δυναμικά στο ματς. Κατάφεραν να ισοφαρίσουν με εξαιρετική κεφαλιά του Ρόσενμπεργκ (55') σε 1-1 γρήγορα. Από εκεί και πέρα όμως δεν πήρε μεγάλο ρίσκο για τη νίκη. Η Κοπεγχάγη κράτησε την πολύτιμη ισοπαλία.

ΜΑΛΜΕ : Νταλίν - Μπέργκετ, Νίλσεν, Μπένγκτσον, Σαφάρι - Κριστιάνσεν (58' Τροΐστασον), Μπασίρου, Λεβίτσκι, Ρικς (46' Λάρσον) - Ρόσενμπεργκ, Αντόνσον (78' Μολίνς)

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ : Γιόνσον - Βαρέλα, Νέλσον, Μπιέλαντ, Μπένγκστον - Φαλκ (85' Μπάρτολετς), Στάγκε, Ζέκα, Φίσερ (70' Χόλσε) - Σάντος (86' Νταράμι), Σωτηρίου

2ος ΟΜΙΛΟΣ
1.Κοπεγχάγη4
2.Ντινάμο Κι.4
3.Λουγκάνο1
4.Μάλμε1
Keywords
Τυχαία Θέματα