Επιβεβαιώθηκε μία ακόμα σεζόν περιπετειών του "My Hero Academia"

Αναμένεται, ακόμα, η ημερομηνία.

Είναι γεγονός, χωρίς να αποτελεί τρομερή έκπληξη. Η τάξη 1-A της θρυλικής ακαδημίας ηρώων θα επιστρέψει για μία ακόμα σεζόν περιπετειών και... μαθημάτων (σωστά, Aizawa sensei;).

Στο επεισόδιο "Unrivaled", με το οποίο έκλεισε η τρίτη σεζόν, ανακοινώθηκε η επιστροφή του anime του "My Hero Academia" για τον 4ο κύκλο της σειράς. Οι υπότιτλοι τις υποτιτλισμένης εκδοχής που προβλήθηκε μέσω του Crunchyroll πέρασαν δηλώνοντας πως, "Το 'My Hero

Academia', η 4η σεζόν του τηλεοπτικού anime, ετοιμάζεται!". Το αντίστοιχο τέλος μπορείτε να δείτε σε εικόνες παρακάτω.

Η ημερομηνία επιστροφής του anime δεν ανακοινώθηκε, ακόμα, και το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως, απλώς, "επιστρέφει σύντομα".

Το anime ξεκίνησε να τρέχει από τον Απρίλιο του 2016, έχει παραδώσει ήδη τρεις κύκλους και έχει κατακτήσει τις καρδιές των φαν ανά τον κόσμο. Με υπέρ-ηρωική θεματολογία, το manga που δημιούργησε ο Kohei Horikoshi και μεταφέρθηκε σε anime από το ιαπωνικό studio Bones, τοποθετείτε σε έναν κόσμο του μέλλοντος, όπου σχεδόν κάθε άνθρωπος έχει από μία ιδιομορφία. Ενώ κάποιοι προτιμούν να ζήσουν φυσιολογικά και να μην ενισχύσουν τις δυνάμεις τους, άλλοι εκπαιδεύονται μέρα και νύχτα για να γίνουν ήρωες και να σώζουν ανθρώπους από καταστροφές και εγκληματίες. Και, ασφαλώς, κάποιοι χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους για να προκαλέσουν τρόμο, καταστροφή και απώλειες.

Η ιδέα του Horikoshi έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού, εκατομμύρια αντίτυπα και από το IGN τη θέση του καλύτερου anime της χρονιάς για το 2017. Το "My Hero Academia" ("Boku no Hīrō Akademia" στα ιαπωνικά) παρουσιάζει μία δική του ιστορία με ιδιαίτερα μηνύματα και, ταυτόχρονα, αντλεί έμπνευση από άλλα anime και manga, ένα χαρακτηριστικό που παρουσιάζει την ίδια την αγάπη του δημιουργού για το είδος. Είναι ξεκάθαρη, άλλωστε, από το δωμάτιο του πρωταγωνιστή με τη βιβλιοθήκη του που είναι γεμάτη μέχρι πάνω με manga και κόμικς.

Αν έχετε δει μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο και θέλετε κι άλλο, μην ξεχνάτε πως η πιο πρόσφατη ταινία από τον κόσμο του "My Hero Academia" έχει κυκλοφορήσει και προσφέρει πολλή δράση με τους γνωστούς Midoriya, Bakugo, Todoroki, Urakara, Iida, All Might και πολλούς, πολλούς ακόμα αγαπημένους χαρακτήρες. Και μέχρι να επιστρέψουν και πάλι για την τέταρτη σεζόν μην ξεχνάτε, "Plus Ultra!".

Αν έχετε όρεξη για ακόμα περισσότερα anime, το IGN έχει για εσάς 10+2 φθινοπωρινές προτάσεις.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceSDCC 2018: Για κάποιους χαρακτήρες του "My Hero Academia" μίλησε ο Kohei HorikoshiSDCC 2018: Μία νέα έντυπη σειρά από τον κόσμο του "My Hero Academia" καταφθάνει στην ΑμερικήΕπιστρέφει το "My Hero Academia" μετά από διάλειμμα ενός Σαββάτου

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα